Bu ay Türk Telekom taahhütümüz bitiyor. İSS değiştireceğiz. Hangisine geçsek, kararsız kaldık.
Türk.net'in sitesinden sorgulama yaptığımda "Adresinizde sadece fiber hizmet kullanılabilmektedir. Bu sebeple başvurunuzu alamıyoruz." şeklinde bir uyarı alıyorum.
Lakin fiber internet kullanmamaktayız. Şu an kullandığımız paket 24 Mbps (Hipernet diye geçiyor sanırsam) VDSL.
Öneriyor musunuz? 24 Mbpslik paketten 22.5 Mbps download alıyorum.
Ne gibi bir sorununuz var?
Biz 9 ay beklemiştik apartmana kablo çekmeleri için.Hocam daha benim evimde. Altyapı yok.
Netspeed'i öneriyor musunuz peki? Sonuçta altyapım var, VDSL alabiliyorum, modemim de var.TTNET'in altyapısını kullandığı için genelde kapmalar veya hız düşüklüğü yaşanıyor. Bende bir ara TÜRKNET e geçtim. Download 1.32 Upload 0,12 falan internet geliyordu eve. Ardından Netspeed'e geçtim şuan 76 TL ye 75Mbps Download 4 Mbps Upload alıyorum. (Netspeed de TTNET altyapısı kullanıyor.)
Hocam, Turkcell altyapınız var diyor. Bakacağım varsa Turkcell Superonline en mantıklı seçim olur.Biz 9 ay beklemiştik apartmana kablo çekmeleri için.
Netspeed'i öneriyor musunuz peki? Sonuçta altyapım var, VDSL alabiliyorum, modemim de var.
Biz Superonline düşünmüyoruz, zamanında çok çektik. Netspeed mantıklı geliyor. Şu an aldığım hızdan düşük hız almayayım benim için kâfi olur.Hocam, Turkcell altyapınız var diyor. Bakacağım varsa Turkcell Superonline en mantıklı seçim olur.
Vodafone fiber sana en uygunu ona geç.TTNET'in altyapısını kullandığı için genelde kapmalar veya hız düşüklüğü yaşanıyor. Bende bir ara TÜRKNET e geçtim. Download 1.32 Upload 0,12 falan internet geliyordu eve. Ardından Netspeed'e geçtim şuan 76 TL ye 75Mbps Download 4 Mbps Upload alıyorum. (Netspeed de TTNET altyapısı kullanıyor.)
Sizin ev yine iyiymiş bizde 16 Mbps.Binam biraz eski olduğundan maksimum 35 Mbps destekliyor maalesef.
Ben yıllardır kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. Araştırın, karar sizindir.Bu ay Türk Telekom taahhütümüz bitiyor. İSS değiştireceğiz. Hangisine geçsek, kararsız kaldık.
Türk.net'in sitesinden sorgulama yaptığımda "Adresinizde sadece fiber hizmet kullanılabilmektedir. Bu sebeple başvurunuzu alamıyoruz." şeklinde bir uyarı alıyorum.
Lakin fiber internet kullanmamaktayız. Şu an kullandığımız paket 24 Mbps (Hipernet diye geçiyor sanırsam) VDSL.
Öneriyor musunuz? 24 Mbpslik paketten 22.5 Mbps download alıyorum.
Ne gibi bir sorununuz var?
Teşekkürler. Bir araştıracağım.Ben yıllardır kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. Araştırın, karar sizindir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.