Hangi İSS'yi Kullanıyorsunuz?

@bilinçli pars Konuyu açan kişi eğer sonuçları göster seçeneğini aktif etmemişse sonuçları göremezsin.
Konuya gelecek olursak şu an Turk Telekom kullanıyorum ve herhangi bir şikayetim yok. Gelecek ay taahhüt bitiyor ve şu an 35 Mbps olarak kullandığım pakete 75 TL ödüyorum. Yeni fiyat için 125 TL teklif sundular. Büyük ihtimalle Netpseed ya da Turknet'e geçerim gibi gözüküyor.

@bilinçli pars Konuyu açan kişi eğer sonuçları göster seçeneğini aktif etmemişse sonuçları göremezsin.
Konuya gelecek olursak şu an Turk Telekom kullanıyorum ve herhangi bir şikayetim yok. Gelecek ay taahhüt bitiyor ve şu an 35 Mbps olarak kullandığım pakete 75 TL ödüyorum. Yeni fiyat için 125 TL teklif sundular. Büyük ihtimalle Netpseed ya da Turknet'e geçerim gibi gözüküyor.
Hocam Türknette 76TL sınırsız internet 100Mbps hız paketi var bunu inceleyin derim sizin aldığınız internete göre çok daha iyi bir fırsat ayrıca taahhütü beklemezseniz 480TL'ye kadar karşılıyorlarmış.

Zûlümcü Türk Telekom'u Kullanıyorum :)

Bu ay Türk Telekom taahhütümüz bitiyor. İSS değiştireceğiz. Hangisine geçsek, kararsız kaldık.

Türk.net'in sitesinden sorgulama yaptığımda "Adresinizde sadece fiber hizmet kullanılabilmektedir. Bu sebeple başvurunuzu alamıyoruz." şeklinde bir uyarı alıyorum.

Lakin fiber internet kullanmamaktayız. Şu an kullandığımız paket 24 Mbps (Hipernet diye geçiyor sanırsam) VDSL.

Türknet.
76 TL.
70 Mbps/4Mbps
Gerçek limitsiz.🤣🤣🤣
Öneriyor musunuz? 24 Mbpslik paketten 22.5 Mbps download alıyorum.
Bu hafta içinde kablonete geçicez. Sonunda Türknet'den kurtuluyoruz
Ne gibi bir sorununuz var?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı