Ne gibi programlar kullaniyorsunuz?Üstelik kullanmadığım paketleri tek bir komutla siliyorum. Zaman zaman ihtiyacım olabilecek programların da Manjaro'da önyüklü olması işime geliyor.
Bundan haberim yoktu. Herhangi bir uyumsuzluk durumu mu mevcut?
Ne gibi programlar kullaniyorsunuz?Üstelik kullanmadığım paketleri tek bir komutla siliyorum. Zaman zaman ihtiyacım olabilecek programların da Manjaro'da önyüklü olması işime geliyor.
Ben yaşadım, birkaç yerde de bu konuda eleştiriler gördüm. Şimdi çözüldüyse bilgim yok.Belki biraz fazla gereksiz uygulama olduğu konusun haklısınız fakat tek komutla siliyorum genelde onları. Zaman zaman ihtiyacım olabilecek programların Manjaro'da önyüklü olması da işime geliyor.
Ufak tefek şeylerden bahsediyorum, F.lux veya imaj yazdırma programı gibi. Her ne kadar redshift daha pratik gelse de.Ne gibi programlar kullaniyorsunuz?
Onlari kurmak zaten 2-3 saniye aliyor, cok bi' esprisi yok.Ufak tefek şeylerden bahsediyorum, F.lux veya imaj yazdırma programı gibi. Her ne kadar redshift daha pratik gelse de.
Yaani, doğruOnlari kurmak zaten 2-3 saniye aliyor, cok bi' esprisi yok.
Deneyebilirsiniz eger vaktiniz varsa kafaniza esen dagitimi deneyin sonucta serbest.Installer Crashed dedi ve Kubuntu'yu kuramadı.
Ne kurmalıyım? Xubuntu kursam?
Gelmez XFCE en hafif masaustu ortamlarindan biri.Xubuntu XFCE kullanıyormuş. Sisteme ağır gelmez herhalde değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.