S
Silinen üye 266150
Ziyaretçi
Rica ederim konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz. Yeni konular üste çıkabilir ve arkadaşlar konudan faydalanabilir. Iyi sosyaller.Debian tabanlıymış yine de teşekkürler Elementary OS deneyeceğim <3
Rica ederim konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz. Yeni konular üste çıkabilir ve arkadaşlar konudan faydalanabilir. Iyi sosyaller.Debian tabanlıymış yine de teşekkürler Elementary OS deneyeceğim <3
Rica ederim konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz.
Ufak not: İndireceğiniz zaman bağış kısmına 0 yazın. Aksi takdirde indir tuşuna bastığınızda bağış penceresi çıkıyor.
Zorin OS.Merhabalar daha yeni yeni Linux kullanmaya başladım. Windows 10 olduğuna bakmayın Dual Boot olarak kullanıyorum ve hangi Linux dağıtımını bana önerirsiniz?
Eğer Linux kullanıyorsanız pes etmeyin hocam. Bu yolda hepimiz düşüyoruz ama birbirimizden güç alıp ayağa kalkıyoruz. Linux zahmet istiyor biraz sadece.Baş ağrısı yaşamaktan bıkıp kendi Windows 10 ISO'mu hazırladım birazdan onu yükleyeceğim..
Baş ağrısı yaşamaktan bıkıp kendi Windows 10 ISO'mu hazırladım birazdan onu yükleyeceğim.
Baş ağrısı yaşamaktan bıkıp kendi Windows 10 ISO'mu hazırladım birazdan onu yükleyeceğim..
Senin kararın ben artık değişiklik istediğim için Linux kullanmaya çalışacağım artık umarım alışırım.
Ben her zaman Ubuntu'ya öncelik verilmesini düşünüyorum. Özellikle teknik insanlar bir tık daha önem vermeli sanki. Genel olarak sunucu tarafında da Ubuntu çoğu yerde gördüm. Şu anda isimde de zaten Linux tarafında Ubuntu baskın. Ona alışkın olmak önemli bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.