Şu an mı alacaksınız? Eğer almayacaksanız alacağınız zaman konu açıp beni etiketleyebilirsiniz unutmazsanız. Kampanyalar sürekli değişiyor, o zaman güzel indirimde olan ürünler bulup önerebilirim şu anlık aklıma gelen orta düzey klavye markaları XPG, MSI, AOC, ASUS, Redragon olabilir.
Ses kalitesi olarak daha önde olabilir, deneyemediğim için bir şey söyleyemem. Ancak 'oyuncu' kulaklığı değil. Düşük bütçede oyuncu kulaklığı pazarlama taktiği olarak kullanılsa da önerdiğiniz model müzik için gayet güzel olmasına karşın Blackshark v2 ve bu fiyattaki 'Oyuncu kulaklığı' olarak pazarlanan ürünler gerçekten oyunlar için daha iyi bir ses deneyimi sunuyor. Tasarım olarak oyuncu kulaklığı gibi gözüktüğünden değil sadece.
Oyunlar için kullanacak bir insanın ilgisini çekecek olanın sadece ses kalitesi olduğunu düşünmüyorum. Tasarımı, rahatlığı, ağırlığı, ses seviyesi, Sanal 7.1 desteği gibi bir çok konuda da iyi olması gerekiyor. Örnek olarak Blackshark V2 modeli dahili USB ses kartı ile geliyor, kulaklık Jak girişli. Ses kartı sayesinde taktığınız jak girişli kulaklıkların çoğunu kontrol edip Equalizer ayarı yapabiliyorsunuz.
Kulaklıkta bulunan normalde 20 dolar olan THX Spatial sertifikası ile THX Spatial sanal 7.1'i kullanabiliyorsunuz. Piyasadaki çoğu 7.1'e fark atacak bir 7.1 yazılımı. Hafiflik konusunda da 80 gram daha hafif Blackshark v2 modeli. Tüm gün kulakta kalacak bir kulaklıkta önemli özellikler olduğunu düşünüyorum.