Hangi telefon markası kullanıcıları daha cok memnun ediyor?

Ne istediğine bağlı. Apple stabil fakat onlar nasıl isterse öyle kullanırsın. Daha çok alan ve özelleştirme istiyorsan örneğin custom rom gibi Samsung daha iyi bence.
 
Param yok diye Xiaomi aldım 3 sene önce param olsa Samsung alırdım. Gerçi telefonla bir işim yok fotoğraf, oyun derdimde yok. Telefonumun tek sıkıntısı bazen sanki birisi hacklemişte kendisi kullanıyormuş gibi kendi kendine biryerlere tıklıyor. Sırf bu yüzden birkaç kişiye kendi kendine istek attı. Düşük model Xiaomi almayın. (Redmi Note 9s)
 
Apple IPhone 7 yenileyip IPhone 7 RE falan diye satsa 40k verip övmeden duramayacak kafasiz bir kitle olduğundan Apple oldugunu düşünüyorum. Xiaomi ya da Huawei değildir net. Pixel de olabilir.
Apple ürünlerinin pahallı olmasının tek sebebi vergi. Yani senin bahsettiğin kafasız kitle yurt dışında maaşlarının 4/1'i ile alıyorlar bu telefonları. Apple bugüne kadar senin dediğin gibi bir üründe çıkartmadı.
 
Bence Apple asla kaliteden düşürmediler. Samsung daha iyi cihazlar çıkartmış olabilir son yıllarda ama Apple her zaman kalitedir.
İzlediğim videolarda desteği kesilen iphonelar yeni çıkan Android cihazlara göre daha iyi olduğunu söylüyorlardı akıcılık konusunda bir kaç kez denk gelmiştim abartı değilse tabii
 

Geri
Yukarı