Hangi telefon markası kullanıcıları daha cok memnun ediyor?

Apple iPhone 7 yenileyip iPhone 7 RE falan diye satsa 40k verip övmeden duramayacak kafasiz bir kitle olduğundan Apple oldugunu düşünüyorum. Xiaomi'ya da Huawei değildir net. Pixel de olabilir

Olabilir dediğin Pixel OS'ini güncelleyip kamera vb işlevleri yapay zekaya bağlı bir sistem haline getirip bir sene önce çıkardığı telefona o desteği vermedi
 
Apple ürünlerinin pahalı olmasının tek sebebi vergi. Yani senin bahsettiğin kafasız kitle yurt dışında maaşlarının 4/1'i ile alıyorlar bu telefonları. Apple bugüne kadar senin dediğin gibi bir üründe çıkartmadı.

Vergi tüm telefonlarda var. Bilmediğimden soruyorum Apple ürünlerinden ek vergi mi alınıyor.
 
Vergi tüm telefonlarda var. Bilmediğimden soruyorum Apple ürünlerinden ek vergi mi alınıyor.
Hayır, genelde Samsung, Xiaomi vs. tüm firmalar Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapıyor ancak Apple dolar kuru neyse aşağı yukarı oradan veriyor. Bu yüzden daha pahalı kalıyor Türkiye'de ancak globalde böyle bir durum yok.
 
Apple, Huawei ve şimdi de xaomi kullıyorum, oyumu Huawei den yana kullanırım.

Samsungun şikayetlerini pek duymadım.

Apple falza kullanıcısı olduğu için xaomi ise orta ve alt segment te pazar sahibi olduğu için şikayetleri pek fazla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son 2-3 yıldır gördüğüm kadarıyla Samsung müşteri memnuniyeti açısından daha önde. Diğer Android markaların ben son modellerini kullananları pek görmüyorum genelde giriş ve orta seviye modelleri tercih ediliyor. Parasına göre de iyi denebilir. Apple'ın ise planlı eskitme yapmasından dolayı güncelleme yapan kullanıcıların 3. yıldan itibaren cihazlarının yavaşlamaları ve kamera kalitesinin düşmesiyle şikayetlerini çok duyuyorum.
 

Geri
Yukarı