Hangi Termal Macunu Kullanıyorsunuz?

Xıgmatek powerful kullanıyorum. AMD nin stock sogutucusu çok kötüydü yeni nesilde nasıldır bilemem xigmatekden baya memnunum. Bir daha alırsam CoolerMaster üst seviye macunlarını deneyeceğim.
 
Merhaba, ben de laptop işlemcime Cooler Master Master Gel Pro sürmeyi düşünüyorum da kayda değer bir etki yarattı mı acaba ?

3 yılın ardından ilk defa geçen yaz değişim yaptım, sıcaklıklarda turbo-boost kapalı 5-7, Hyper Threading aktif haldeyken 3-5 derece civarı sıcaklık düşüşü gözlemledim, ama yine de maksimum yükteki sıcaklıklar tatmin etmedi, ilerleyen zamanlarda cihazın ömrünü uzatmak için termal pedleri değiştirip ekstradan vakumlu soğutucu almayı düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı