Hanma metodu nedir?

KurşunAdam

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, sosyal medyadan ara sıra karşıma çıkıyordu hanma metodu diye boy uzatıyormuş. Araştırma yaptım fakat bir şey bulamadım bilginiz var mı? A-dan Z-ye anlatım yapan hareket mi egzersiz mi nedir bu hanma metodu? Yardımcı olursanız bahtiyar olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olsun siz yinede anlatın veya link gönderin boy genetik dedin ama yanlışsın ailemin nerdeyse hepsi dev ama bir ben kısayım ne kadın nede erkekte benim gibi boy yok (160) ailemde en kısa kadın 168 en kısa erkek 180-dir en uzunu ise rahmetli dedem 2.04-05 gibi olmuş yani demem o ki genetik filan değil keşke araştırmacılar beni bi incelemeye alsalar neden böyle kaldım diye.
İlla annenin veya babanın genetiği denk gelmeyebilir. 7 kuşaktan herhangi birinin genetiği de denk gelir yani asıl sen yanlışsın.

İlla annenin veya babanın genetiği denk gelmeyebilir. 7 kuşaktan herhangi birinin genetiği de denk gelir yani asıl sen yanlışsın.

Ben hala kendi tespitimin üstündenim sen veya ben ikimizden biri yanlış olabilir ama doğrusu bu ki benim 7 kuşakta uzun. Çok eski nesil değiliz zaten taş çatlasa 250 yıllık falan veya daha fazla belki.

Ben hala kendi tespitimin üstündenim sen veya ben ikimizden biri yanlış olabilir ama doğrusu bu ki benim 7 kuşakta uzun. Çok eski nesil değiliz zaten taş çatlasa 250 yıllık falan veya daha fazla belki.
Tamam ben sana anlatmaya çalışıyorum fakat sen istemiyorsun ama boy genetik.

Tamam ben sana anlatmaya çalışıyorum fakat sen istemiyorsun ama boy genetik.

Tamam o zaman genetikse neden çok kısayım? Bunu bana bir izah eder misin ve bana öyle bilgi veya her neyse genetik olduğuna ikna olayım. Beslenme falan hepsi yerli yerinde gitmediğim özel ve devlet hastanesi kalmadı ama sonuç alamıyorum.

Olsun siz yine de anlatın veya link gönderin boy genetik dedin ama yanlışsın ailemin neredeyse hepsi dev ama bir ben kısayım ne kadın ne de erkekte benim gibi boy yok. (160) Ailemde en kısa kadın 168, en kısa erkek 180. En uzunu ise rahmetli dedem 2.04-05 gibi olmuş. Yani demem o, genetik falan değil keşke araştırmacılar beni bir incelemeye alsalar neden böyle kaldım diye.
Zamanla uzarsın. Uzamazsan da boşver kilo al yapılı dur.

Tamam o zaman genetikse neden çok kısayım? Bunu bana bir izah eder misin ve bana öyle bilgi veya her neyse genetik olduğuna ikna olayım. Beslenme falan hepsi yerli yerinde gitmediğim özel ve devlet hastanesi kalmadı ama sonuç alamıyorum.
Senin hormonlarında sıkıntı olabilir o kadar kısa olman normal değil çünkü. Uzamak mümkün ama çok para istiyor. Hormon tedavisi görebilirsin bir doktora sorup.

Sana kısa boylu genetik denk gelmiş 7 sülalen de uzun olamaz ayrıca örneğin senin babanın annesinin annesinin genetiği de denk gelebilir. Hatta ikisi beyaz olmasına rağmen siyah doğan çocuğu olan da var bu genetikten dolayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı