Hap içen kişi oruç tutabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktorunuza danışsanız daha kesin bir cevap alabilirsiniz ama dediğiniz gibi ise tutamiyacaksaniz sanırsam sulu sussuz hap yutmak fark etmez hiçbir şey yememen içmemen gerekiyor. İlac vs fark etmez.

Doktorunuza danışsanız daha kesin bir cevap alabilirsiniz ama dediğiniz gibi ise tutamiyacaksaniz sanırsam sulu sussuz hap yutmak fark etmez hiçbir şey yememen içmemen gerekiyor. İlac vs fark etmez.
Anladım teşekkürler.

Anladım o zaman içemeyeceğim ne yazık ki.

Hocam size olayı anlatıyorum.
1-Doktora danışın. Eğer ramazanda ilaç kullanmayabilirsin diyorsa kullanmayabilirsiniz.
2-Eğer kullanman lazım diyorsa mecbur kullanacaksınız.
3-İlaç kullanmanız lazımsa, oruç tutamayacağınız için fidye vermeniz lazım. (internetten araştırabilirsiniz çok detaylı bir şey değil zaten.)
Hocam bu arada geçmiş olsun.

Amma çok yorum yapılmış. Doktora danışın. Uyar derse ona göre bir kullanım şekli verir veya uymaz der. Oruçlu iken kullanamazsınız.

Hocam size olayı anlatıyorum.
1-doktora danışın. Eğer ramazanda ilaç kullanmayabilirsin diyorsa kullanmayabilirsiniz.
2-eğer kullanman lazım diyorsa mecbur kullanacaksınız.
3-ilaç kullanmanız lazımsa, oruç tutamayacağınız için fidye vermeniz lazım. (internetten araştırabilirsiniz çok detaylı bir şey değil zaten.)
Hocam bu arada geçmiş olsun.

Hocam yaşım 12 ancak tutmak istiyordum fidye veremem bu yaşta ne yazık ki, bu arada herkese güzel yorumları için teşekkür ederim geçmiş olsunlarınız içinde teşekkür ederim.

Hocam yaşım 12 ancak tutmak istiyordum fidye veremem bu yaşta ne yazık ki, bu arada herkese güzel yorumları için teşekkür ederim geçmiş olsunlarınız içinde teşekkür ederim.
Sen sıkma canını, hem yaşından hem de ilaçlardan dolayı tutman zaten farz değil. Keyfine bak, iyi birisi olmaya çalış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı