Hap yutamıyorum

Hocam acaba tam yutacakken suyla beraber ben dilimi ittiriyordum arkasından. İlk hap içişiniz olmalı. Deneyin illaki bir gün olur ve beyin ona göre hareket etmeye başlar.

Yok, olmuyor, yutamıyorum. Dilimin ortasına koyuyorum suyu alıyorum ama yutamıyorum. Her türlü taktiği denedim olmuyor. Bunu atlatabilecek çözüm yazar mısınız?
Bende senin gibiydim hapi diline koy ilk yudumu al hapı yutmadan sonraki yudumunda yut ama kuvvetli bi şekilde yut hissetmeden bile gidebilir böyle

Yok, olmuyor, yutamıyorum. Dilimin ortasına koyuyorum suyu alıyorum ama yutamıyorum. Her türlü taktiği denedim olmuyor. Bunu atlatabilecek çözüm yazar mısınız?

Ben uzun bir süre bu yüzden şurup içtim. Doz olarak da az geldiği için kaşık kaşık içmem gerekiyor, ve şurup tadından nefret ettiğimden içemiyor, kusuyordum. Ama hap içemememin sebebi, ilacı ağızıma aldığımda sanki yutkunmayı unutmuş gibi oluyordum. Yutkunma yeteneğimi kaybediyordum. Ateşim 40 civarına çıkınca ve artık bardağı bile tutamayacak kadar titrerken hiçbir şey düşünemeden içmiştim. O olaydan sonra hap hakkında düşünmeden sadece ağızıma alıp çok olmayacak ancak az olmayacak bir suyla düşünmeden içebiliyorun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı