Hardline vs Bigjoy vs HIQ whey

El Auria

Kilopat
Katılım
29 Mart 2016
Mesajlar
414
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 1.000-1.200₺ bandında whey protein almak istiyorum 1 kg olanlara bakıyorum. Günlük proteini karşılayamadığım için almam gerekiyor. 3 tane marka var şu an bu fiyatlarda daha önce Proteinocean kullandım şu an değiştirmek istiyorum. Başka öneriniz varsa onlara da bakabilirim. Amacım kilo almak bu arada ona yönelik çalışıyorum protein eksiğini de buradan karşılayacağım.
HIQ= https://takehiq.com/collections/protein-tozu/products/hiq-hi-pro-900g
Bigjoy= Bigjoy Sports Whey Protein Big Whey Classic Protein Tozu Ãikolatalı 1020g 30 Servis Wıth Enzım Blend Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hardline= Hardline Whey 3Matrix 908 gr - Ãikolata Fiyatı, Yorumları - Trendyol
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1.200'e kadar arttırabiliyorsan hiç uğraşma HIQ al. HIQ harici ise ikisini de tercih edebilirsin ikisi de güzel markalar. HIQ'da HIQ10 kodunu kullanırsan 1061 TL'ye düşüyor. Ben kesinlikle HIQ tercih ederdim.
 
Çok bir fark yok fiyat anlamında da istediğinizi alabilirsiniz. Sanırım MySupplement ve SSN markaları vardı biraz daha orta segment daha uygun paranız çok yoksa bakabilirsiniz.
 
Evet kaliteli sıralama yapmak gerekirse.

HIQ>BigJoy>HardLine.

Hardline almanızı önermem aromaları kötü oluyor.
Hardline tatları pek iyi değil bu doğru çünkü diğerlerinden görece daha iyi bir içeriğe sahip. Hiq ve bigjoy da ithal wpc80 kullanıyorlar gayet iyi ürünler. Hiq'te cfm wpi90 da var dense de oranı ısrarla açıklamadıkları için içinde %2-3 ten fazla olmadığını ön görebiliriz. Mevzuat gereği zaten %1 de koysa kutu üstüne ya da web sitene kocaman bu içerik üründe var diye yazabiliyorsun. Ticari bir 'trick' yani. Hardline whey hammaddesini ABD'den Agropur firmasından alıyor ürün içeriğinin önemli bir kısmı wpi90+wph'den oluşuyor wpc80'in yanında. Zaten wpi90 ve wph tatları çok daha yavandır bir de aroma vericiyi, katkı maddelerini fazladan basmazsanız tatta pek iyi olmaz. Besin kalitesi açısından tavuğun kanadının göğsünden daha lezzetli olması onu göğüsten daha iyi yapmaz hani biraz o mesele. Ama sadece lezzet sıralaması yaptıysan evet doğru... Bu arada eğer konu tat ise en iyi tada sahip ürünler genelde wpc70 ürünlerdir onlara bakılabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı