Hardline vs Bigjoy vs HIQ whey

Hardline tatları pek iyi değil bu doğru çünkü diğerlerinden görece daha iyi bir içeriğe sahip. HIQ ve bigjoy da ithal WPC80 kullanıyorlar gayet iyi ürünler. HIQ'te CFM wpi90 da var dense de oranı ısrarla açıklamadıkları için içinde %2-3'ten fazla olmadığını ön görebiliriz. Mevzuat gereği zaten %1 de koysa kutu üstüne ya da web sitene kocaman bu içerik üründe var diye yazabiliyorsun. Ticari bir 'trick' yani. Hardline whey hammaddesini ABD'den agropur firmasından alıyor ürün içeriğinin önemli bir kısmı wpi90+wph'den oluşuyor WPC80'in yanında. Zaten wpi90 ve wph tatları çok daha yavandır bir de aroma vericiyi, katkı maddelerini fazladan basmazsanız tatta pek iyi olmaz. Besin kalitesi açısından tavuğun kanadının göğsünden daha lezzetli olması onu göğüsten daha iyi yapmaz hani biraz o mesele. Ama sadece lezzet sıralaması yaptıysan evet doğru... Bu arada eğer konu tat ise en iyi tada sahip ürünler genelde WPC70 ürünlerdir onlara bakılabilir.

Hocam siz hangisini tercih ederdiniz tat benim için çok önemli değil kaliteli olanı almak istiyorum anladığım kadarıyla Hardline almalıyım gibi geliyor, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
 
Hocam siz hangisini tercih ederdiniz tat benim için çok önemli değil kaliteli olanı almak istiyorum anladığım kadarıyla Hardline almalıyım gibi geliyor, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
hepsi iyi ürün, al hepsini güvenle kullan ben sadece hani böyle net bir sıralama yapacaksak hardline kalite olarak son sıraya yerleşemez dedim. Tat konusunda da tamamen haklı arkadaş :) burada yanlış bir karar yok yani gerisi kişisel tercihlere kalmış bir durum.
 
HIQ alman hammaddesi kullanmıyor yalnız, hammaddeyi Amerikalı milk specialties firmasından alıyor.
HIQ'yü öne çıkaran şey bu zaten. Parası yetmeyen bazı arkadaşlar “HIQ Alman Hammaddesi“ diye dalga geçiyorlar. HIQ kötü bir yanı yok, parası yetmeyen arkadaşlar tarafından kötü eleştiriye maruz kalan bir marka diye düşünüyorum.

Hammadde testi yaptıkları bir video vardı nerede olduğunu tam hatırlamıyorum. Birisi yurtdışından gelen WPC80 biriside yurtiçinden gelen WPC80. İkisinin bile sadece karışma farkına bakarsınız anlarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı