ardazzers3
Hectopat
Daha fazla
Bu konuyu hocama birçok kez izah ettim o da cok kafana takıyosun bu kadar düşünme diyor fakat ben hala düşünmeden edemiyorum. 3. ayım daha dolmadı bende hala vücut yapamadım diye söyleniyordum. Fakat kollar biraz çıktı ve karın kasının altyapısı biraz oluştu gibi. 3 ay için normal midri bilmiyorum doğal bu arada. Ben de ocağın ilk haftasına kadar doğal çalışıp hocama göstermeye karar verdim ve ona da söyledim. Birlikte değerlendireceğiz. Gelişme olmazsa supplement kullanırım diye konuştuk fakat ben olsa da olmasa da kullanmayı düşünüyorum belki 1 ay öncesindende olabilir. Çünkü hareketleri yaparken çoğu bölgem yanmıyor. Mesela 2-3 gün önceki triceps antrenmanında skull crush yaptığımda sadece sol kolum yanıyordu sağ yanmıyordu. Sonra mesela göğüs girdiğimde sadece kola yakın olan yer yanıyor yaani göğsün her yeri yanmıyor galliba üst göğüs deniyor. Sonra karın kası çalıştığımda planki doğru yapmama hatta hocanın da onayı olmasına rağmen karın kasım'da 0 yanma oluyor. Fakat yılın başında spora gidiyordum o zaman yaptığımda deli gibi yanıyordu fakat şimdi 0 yanma. Aynı şey knee raise içinde geçerli. Hocam da olmayan şeyi hissedemezsin, yapmaya devam et gibi bir şey demişti fakat bu doğru mu? İnternette baktığımda benzer konuları gördüm ve biri de hmalığı atmışsın devam et gibi bir şey yazmıştı. Ben de 2 yıldır açıktan okuyorum ve çok da gezmiyorum yani çoğunlukla evdeyim. Bundan olabilir mi bilmiyorum. Biri bana yardımcı olursa çok sevinirim.