Kaslarımda yanma olmuyor

MorganXD

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlayalı 1.5 hafta falan oldu. İlk hafta biraz ağrı falan olsa da şu anda olmuyor. Kaldirabilecegim son ağırlıkta 3x8-12 arasi yapıyorum. Son sette ağırlıgi bazen düşürmek zorunda kalıyorum. Bu iyi bir şeymiş hocamin dediğine göre. Ama yanma olmuyor.

Evet iyi bir şey. Vücudunuzun ağırlığa ve çalışma şartlarına alışması demek oluyor bu. Böylece daha az yorulmayla (ve acıyla) daha çok şey yapabilirsiniz. Ha kaslarım yansın diyorsanız uzun bir süre yapmayın geri başlar yanma.

Hangi harekette hocam? Tahminime göre biceps curl hareketindedir ama çok fazla etken olabilir. Tuz kullanımından olabilir, uyku düzeniyle alakalı olabilir, beslenmeyle olabilir vs. vs. gibi şeyler var. Ağırlığı düşürüp formu tamamen doğru yaparak deneyin. Bazı hareketlerde yanma olmasa da kas gelişmesi olabilir bu arada. Ama biceps kası böyle bir kas değil.

Evet iyi bir şey. Vücudunuzun ağırlığa ve çalışma şartlarına alışması demek oluyor bu. Böylece daha az yorulmayla (ve acıyla) daha çok şey yapabilirsiniz. Ha kaslarım yansın diyorsanız uzun bir süre yapmayın geri başlar yanma.

Anladım hocam teşekkürler.

Hangi harekette hocam? Tahminime göre biceps curl hareketindedir ama çok fazla etken olabilir. Tuz kullanımından olabilir, uyku düzeniyle alakalı olabilir, beslenmeyle olabilir vs. vs. Gibi şeyler var. Ağırlığı düşürüp formu tamamen doğru yaparak deneyin. Bazı hareketlerde yanma olmasa da kas gelişmesi olabilir bu arada. Ama biceps kası böyle bir kas değil.

Hocam form doğru şekilde 25 30 tekrar denedim düşük ağırlıkta yanma hissetmiş gibi oluyor ama yanma olmuyor alışmış olabilir miyim?

Anladım hocam teşekkürler.

Hocam form doğru şekilde 25 30 tekrar denedim düşük ağırlıkta yanma hissetmiş gibi oluyor ama yanma olmuyor alışmış olabilir miyim?
Hocam antrenman süreniz ne kadar oluyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şöyle bir video bırakayım burdaki sebepleri bir gözden geçirin. Antrenman süreniz çok uzadığında veya çok yorulduğunuzda da pump hissi gittikçe azalır. Kasların alışması öyle kolay bir şey değil.

Hocam antrenman süreniz ne kadar oluyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle bir video bırakayım buradaki sebepleri bir gözden geçirin. Antrenman süreniz çok uzadığında veya çok yorulduğunuzda da pump hissi gittikçe azalır. Kasların alışması öyle kolay bir şey değil.

Hocam 1.30 saat sürüyor antrenman genelde videoyu izledim alismiyor diyor hocam eskiden 5 kg dumbell yapamazdim şimdi 6 yapıyorum 7.5 kg ile de 1 2 tekrar yapmaya başladım şu anda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı