Harp okulları başvurma

Dengizek

Kilopat
Katılım
25 Nisan 2014
Mesajlar
355
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar biliyorsunuz sınav yapıldı puanlar alındı ve beklemedeyiz şu anda. Benim özel sebeplerimden dolayı ders çalışamadım bu yıl. Ancak geçen yıl çalışırken çok iyi puanlar yapıyordum ancak dediğim gibi yine özel sebeplerden dolayı ders çalışmayı bırakıp işe girmek zorunda kaldım. Bu yıl hatırladığım bilgilerimle girdim sınava ve tam bir facia oldu. Süreyi yetiştiremedim ve Türkçe ile çok inatlaştığım için asıl alanım matematiğe bakamadım ve en çok yanlışımda Türkçe'den çıktı. O kadar uğraştığım alanda çok fazla yanlışım çıkması beni üzdü maalesef. Puanlarım;
Sayısal: 235.
Eşit ağırlık: 245.
Genel: 243.
Sözel: 276.
Harp okullarından en çok karayı istiyordum. Onu bütün puan türlerinden yazdım ne olur ne olmaz diye. Sonra da deniz harp yazdım.
Astsubay okullarından bando hariç hepsini yazdım. Ancak bu yıl sürpriz oldu, sadece genel puan türünden alacaklarmış. Bu yıl kara harp okulu sözelden de alım yapacak. Kara harp Okul'unu çok istiyorum. Sizce gelir mi? Hangi puan türünden olursa olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de teyzemin oğlu başvurmuştu. Kara Harp Okulu imkansız gibi bir şey. Bir de oralarda torpil falan da var. Yani işin zor olacak. Gene de başarılar dilerim.
 
Lise okuyorsunuz muhtemelen. Msü( Milli Savunma Üniversitesi) O sınava başvuru yapmanız gerek ama sadece o sınava 18-20 yaş arası kişiler girebilir. Tabi lise mezunu da olmanız gerek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı