Sürprizbozan Harry Potter izlerken fark edilen detay

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

makkaito

Femtopat
Daha fazla  
Harry Potter'ı en az 100 kere izlemişimdir ama Azkaban Tutsağı'nda bir şeyi yeni fark ettim.

Profesör Lupin'in dersinde riddikulus yaparlarken, sıra Harry'e gelince ruh emici geliyor. Lupin, onu korumaya çalışırken önüne atlıyor ve böcürt Lupin'i gördüğü için bir anda dolunay oluyor. Yani Lupin'in en büyük korkusu, dolunayın olması. Sahneyi merak edenler için bırakıyorum: Link, dakika 4'ten itibaren izleyiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harry Potter'ı en az 100 kere izlemişimdir ama Azkaban Tutsağı'nda bir şeyi yeni fark ettim.

Profesör Lupin'in dersinde riddikulus yaparlarken, sıra Harry'e gelince ruh emici geliyor. Lupin, onu korumaya çalışırken önüne atlıyor ve böcürt Lupin'i gördüğü için bir anda dolunay oluyor. Yani Lupin'in en
büyük korkusu, dolunayın olması. Sahneyi merak edenler için bırakıyorum: Link, dakika 4'ten itibaren izleyiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kurtadam olduğu için en büyük korkusu o

Technopat Haberler

Geri
Yukarı