Hat fiziksel durumu kapalı

olcanasqar

Centipat
Makaleler
1
Netgalaksi kullanıyorum. Bu sabah modemde DSL ışığının yanmadığını fark ettim. Oim'den girdiğimde tarife gözükmüyor ve hat fiziksel durumu kapalı yazıyordu. Bu ne demek oluyor?

Sadece power ve wifi ışığı yanıyor. Zaten internet ve DSL ışığının yanmadığını gördükten sona oim'den girdiğimde tarifenin gözükmediğini ve hat fiziksel durumu kapalı yazdığını gördüm.
Hocam şu an aynısı bende de mevcut. Müşteri hizmetlerini arayın ve modeme sinyal yollamalarını rica edin. Eğer sinyal gelmesse arıza kaydı oluşturmasını rica edin.

Netgalaksi kullanıyorum. Bu sabah modemde DSL ışığının yanmadığını fark ettim. Oim'den girdiğimde tarife gözükmüyor ve hat fiziksel durumu kapalı yazıyordu. Bu ne demek oluyor?

Hat fiziksel durumu kapalı demek sizin aktif olarak internetinizi kullanamadığınız anlamına gelir. Hat yönetimsel durumuna da bakın eğer o açıksa sorun ISS değil altyapıyı sağlayan firmadadır. Eğer hat yönetimsel durumu kapalı ise ISS niz internetinizi kesmiş demektir. Müşteri hizmetleri varsa orayı arayın. ISS niz altyapıyı sağlayan firmayla görüşüp sorununuzu çözer.

Hat fiziksel durumu kapalı demek sizin aktif olarak internetinizi kullanamadığınız anlamına gelir. Hat yönetimsel durumuna da bakın eğer o açıksa sorun ISS değil altyapıyı sağlayan firmadadır. Eğer hat yönetimsel durumu kapalı ise ISS niz internetinizi kesmiş demektir. Müşteri hizmetleri varsa orayı arayın. ISS niz altyapıyı sağlayan firmayla görüşüp sorununuzu çözer.
Yönetimsel durum sonradan aktif hale getirilmiş. Önceden ikisinde pasifti.

Yönetimsel durum sonradan aktif hale getirilmiş. Önceden ikisinde pasifti.

Yönetimsel durum kapalı olup sonra aktif hale getirildiyse İSS'niz hizmetinizi kapayıp geri açmış. Şu an da yönetimsel durum açıksa fiziksel durum kapalıysa ISS'nize altyapı sağlayan firmada sıkıntı vardır. Dediğim gibi müşteri hizmetlerini arayıp söyleyin. Onlar altyapıyı sağlayan firmayla görüşüp sorununuzu çözerler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı