Daha fazla
Şu anda düşündüğüm BİMCELL Pttcell var. BİMCELL 150TL ama Pttcell ne kadar hat ücreti bulamadım. İnternet ücretleri ne durumda? Haftalık 20GB veya aylık 20GB paketlerini kullanırım muhtemelen. Arama için kullanmayacağım. Çünkü zaten halihazırda Türk Telekom'da hattım var. 23GB internetim var ama yetmiyor. Zaten yurdun internetinden 2 aydır düzgün yararlanamıyorum. En azından benim için ucuza gelebilecek bir operatör önerir misiniz?
Ucuz olması gerekiyor. Faturasız olması iyi olur.
Şu anda aklımda BİMCELL var. Dost mega paketini alsam 15GB interneti var. Haftalık 20GB 35TL. Aylık 20GB ise 50 TL.
Pttcell için ise normal tarife göremedim sitesinde.
İnternet paketleri için 20GB 60TL 30GB 75 TL yazıyor.
30GB internet ise burada mantıklı geliyor.
Şimdi derseniz Türk Telekom'da 20GB internet ne kadar diye 79TL fiyatı var. Başka türlü avantajım 20GB diye bir paket gördüm ama bu faturasızlar için galiba. Bazı paketler fatura üzerine yansıtılırsa sadece 1 defa yararlanılıyormuş.
Yardımcı olur musunuz?
Ay başından şu ana kadar kullandığım internet.
Yaklaşık 1 hafta önce 20GB internet paketi aldım ve şu anda o internetten kalan miktar 8 GB. 1 hafta içerisinde bulabilirsem çok iyi olacak.
Ucuz olması gerekiyor. Faturasız olması iyi olur.
Şu anda aklımda BİMCELL var. Dost mega paketini alsam 15GB interneti var. Haftalık 20GB 35TL. Aylık 20GB ise 50 TL.
Pttcell için ise normal tarife göremedim sitesinde.
İnternet paketleri için 20GB 60TL 30GB 75 TL yazıyor.
30GB internet ise burada mantıklı geliyor.
Şimdi derseniz Türk Telekom'da 20GB internet ne kadar diye 79TL fiyatı var. Başka türlü avantajım 20GB diye bir paket gördüm ama bu faturasızlar için galiba. Bazı paketler fatura üzerine yansıtılırsa sadece 1 defa yararlanılıyormuş.
Yardımcı olur musunuz?
Ay başından şu ana kadar kullandığım internet.
Yaklaşık 1 hafta önce 20GB internet paketi aldım ve şu anda o internetten kalan miktar 8 GB. 1 hafta içerisinde bulabilirsem çok iyi olacak.
Son düzenleyen: Moderatör: