Hatay'da Suriyeli Dernek Türk vatandaşlara 800 TL'lik BİM kartı verdi

Din çok farklı devlet işleri çok farklı. Bu işi aynı kefeye koyduğunu anladıkları anda bence isyanlar falan başlaması lazımdı. 20 Sene ya. 20 sene. Adamın yaşlanmasını izledim ama ben de onunla birlikte yaşlandım. Youtube'da şey gibi değil "her gün 1 fotoğraf 2000-2022 (4 dakika)" videoları gibi değil. Ciddi ciddi 20 sene yaşlanmasını izledik halkça.
Hocam artık bir tapma söz konusu. Atatürk'e tapıyorsunuz diyen AKP'li vatandaşların çoğunluğu Tayyip'e tapıyorlar ama farkında değiller. İnsanlar manipüle ediliyor. Yaptıkları pisliklerin önünü köprü, hastane yaparak kapatmaya çalışıyorlar veya bizim Allahımız var gibi terimlerle.

Ulan be adam bizimde Allahımız var ve doğru düzgün yaşamak istiyoruz. Devletin kasasına sadece vergiden giren parayı bir tane ilkokul mezununa ver o da o parayla o köprüyü yapar. Devlet işleri köprüyle, hastaneyle çözülmez. Devlet işleri derindir ağırdır ve bu ağırlığın altından kalkamıyorlar. Kalkamadıkça da ağırlığıyla beraber kendileri de batıyor ve halkıda içine çekiyorlar. Bu rejim değişmeli.

Hocam artık bir tapma söz konusu. Atatürk'e tapıyorsunuz diyen AKP'li vatandaşların çoğunluğu Tayyip'e tapıyorlar ama farkında değiller. İnsanlar manipüle ediliyor. Yaptıkları pisliklerin önünü köprü, hastane yaparak kapatmaya çalışıyorlar veya bizim Allahımız var gibi terimlerle.

Ulan be adam bizimde Allahımız var ve doğru düzgün yaşamak istiyoruz. Devletin kasasına sadece vergiden giren parayı bir tane ilkokul mezununa ver o da o parayla o köprüyü yapar. Devlet işleri köprüyle, hastaneyle çözülmez. Devlet işleri derindir ağırdır ve bu ağırlığın altından kalkamıyorlar. Kalkamadıkça da ağırlığıyla beraber kendileri de batıyor ve halkıda içine çekiyorlar. Bu rejim değişmeli.
Cuhmuriyet adı altında demokrasi adı altında teokratik monarşi ile yönetiliyoruz. Dinimizde bile diyor ki sen çok güzel yaşarken diğeri aç kalmasın gerekirse sen aç kal ama o doysun. Bizimki kıçını altın ile temizlerken millet geçim sıkıntısı yüzünden intihar ediyor. Yüksek ihtimalle bebeğine bakacak parası olmadığı için terk edilerek açlıktan ölen bebek ölüsü görmüştüm. Resmi siteden hem de.

Saçma salak iş işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı