Havadan Sudan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer mesajı yazar yollar, sonra düzenleyerek etiket atarsan gitmiyor onu biliyorum. Belki öyle olmuştur.
Evet düzenleyip etiketlemiştim. Sanırım ondan dolayı. Fakat dün bir konuda etiketlenmişim ama bildirim gelmedi. Garip olan kısım o.
Ne kadar çok meraklı insan varmış havadan sudan konuşmaya kimse sorunu olanlara yardım etmeye çalışmıyor.
nick-young-confused-face-300x256-nqlyaa.jpg

Forumda herkes istediği konu hakkında konuşmakta özgür. Kimse kimsenin ne yapması gerektiğini söyleyemez.

Vurdun di mi klavyeye dayanamayıp:)
Yok en sevdiğim kitapları incelemek amacıyla uzanırken kuzenim 3'ünü aniden sol ayağa düşürünce olan bana oldu :)
Ne kadar çok meraklı insan varmış havadan sudan konuşmaya kimse sorunu olanlara yardım etmeye çalışmıyor.
Bilgimin yettiği kadar tüm konulara yardım ediyorum, o insanların stresini de burda atıyorum. Güzel bir fikir değil mi?

Evet düzenleyip etiketlemiştim. Sanırım ondan dolayı. Fakat dün bir konuda etiketlenmişim ama bildirim gelmedi. Garip olan kısım o.
Etiketleme sorunu zaten genel olarak var. Ama sorun şurda ki kanıtlayamıyorsun çünkü devamlı olmuyor. Bana millet bir ara sitem etmişti cevap vermiyorsun diye. Lan gelmiyor bildirim gelmiyor ben ne yapayım:)
Keyfi ne isterse artık insanların:) Hem bazen keyif yapmak iyidir;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı