Havadan Sudan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.png

Merter'de bulunan büyük bir tekstil firmasından pazarlama bölümü için teklif aldım. Bu sektör bitmeyecek bir sektör biliyorum. Önüm açık olur mu acaba? Gelir olarak ne kadar ileri gidebilirim onu düşünüyorum. Bir sonraki haftasonuna kadar cevap vermem gerekiyor, kafalar karışık.
Alıntı olarak ekledim yukarı :)

İlgilendiğim bir alan değil maalesef :) Şu anki yerinden iyi şartlar sunuyorsa dene derim.
Şartlar gayet iyi. En büyük fark şu anda sadece masa başı çalışıyor olmam. Teklifi kabul edersem eğer verecekleri araba ile birlikte şehir içi ve şehir dışı yolculuk yapmam gerekecek. Tek başıma bir yerlere gitmek oldum olası sevmediğim bir şey :) Sürekli masa başında çalıştım. Alışabilecek miyim acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Şartlar gayet iyi. En büyük fark şu anda sadece masa başı çalışıyor olmam. Teklifi kabul edersem eğer verecekleri araba ile birlikte şehir içi ve şehir dışı yolculuk yapmam gerekecek. Tek başıma bir yerlere gitmek oldum olası sevmediğim bir şey :) Sürekli masa başında çalıştım. Alışabilecek miyim acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Valla dostum kendi işin olmadığı sürece rahat bir iş yok :) Kendine göre değerlendir şartları, belki seversin, belki sevmezsin. Hani parası iyi olsa bile sevmediğin bir işi yapmak işkence olur bir süre sonra.

Valla dostum kendi işin olmadığı sürece rahat bir iş yok :) Kendine göre değerlendir şartları, belki seversin, belki sevmezsin. Hani parası iyi olsa bile sevmediğin bir işi yapmak işkence olur bir süre sonra.
Yeni iş öncesi kafa dinleyeyim dedim şu anda İzmir yolundayım. Biraz geç kaldığım için uçak bileti bulamadım. Uzun süredir de otobüs yolculuğu yapmamıştım. O kadar garip geliyor ki :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı