Havalı olmak için dinden çıkmıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizler, bizim inanışımıza saygı gösterdiğiniz sürece kimse sizlere saygısızlık yapmaz, bundan emin olabilirsiniz. Sonuçta inanmak da, inanmamak da bir seçimdir; bu doğru veya yanlış da olabilir ancak kimseyi ilgilendirmez.
Bazıları yapıyor diye herkesi yargılamayın.
 
Forumda teknolojiden çok her şey var. Eee tamam öyle düşünüyorsan ne yapalım açmışsın konu hani konu açınca bir şey değişecek ya açıyorsun işte. Ama burada sadece olay çıkar başka da bir şey çıkmaz.
 
Konuda sadece ben dinsizim yazmıyor.Ya konuyu okumuyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz.
Bizim mesajlarımızda da size bir şey öğretmeye çalışmıyoruz. "Ya konuyu okumuyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz."
 
Özellikle son 2 yılda ülkemizdeki dinsiz sayısı çok arttı ve ben de bunlardan biriyim. Bu forumda bile tonla insan dinsiz olduğumuzu belirtince havalı olmak için dinsiz oluyorsunuz falan falan diyerek bize dini öğretmeye çalışıyor. Lütfen bize saygı gösterin. Havalı olmak için dinden çıkan yok. Varsa bile %0.1 bile değildir. Şu ana kadar Müslüman'ları dinsizliğe çekmeye çalışanı hiç görmedim ama her müslüman dinsizlerin bilmediğini sanıp islama çekmeye çalışıyor. Akıl hocasına ihtiyacımız yok. Dininizi ve dinleri en az sizin kadar biliyoruz ki dinsiziz.
Bu konuda hangi cevabı arıyorsun? Yani bu konuyu açma amacını çok merak ediyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı