Havit Gamenote H2016D İncelemesi

Ekolayzer nedir?

Ustadım anakartınızın markası yada kullanıyorsanız ses kartınızın markası nedir.
Benim anakartım çok eski olduğu için jack lı kulaklaıklara fazla ses veremiyor sanırım. 1.nesil intel'in H55 anakartı.

Ağrı değil ama rahatsızlık hissi verebiliyor. 2-3 saat kullanımdan sonra rahatsız ediyor yavaş yavaş. Padler terletiyor bu arada.
Sizce Sharkoon Rush ER 30 mu yoksa Gamenote mu? İkisi arasında kaldım.

Ses kalitesi falan çok sıkıntı olmaz benim için müzik dinlerken düzgün ses versin yeter. Konforlu olması önemli.

ER30 bence. ER3 mü H2016D mi deseniz H2016D derdim ama ER30'un daha iyi olduğunu düşünüyorum.
USB olması biraz çekindiriyor beni. Işıklarını kapatmak istesem tek yapabileceğim şey USB'yi çıkarmak olacak fakat bu durumda ses de veremeyecek.

Hiç USB girişli kullanmadım, sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum.

Evet, o konuda H2016D'nin bir artısı var tabii. Ama benim için çok önemli bir şey değil. Aldığım zamanlar ER30'dan haberim yoktu ya da ülkemizde yoktu sanırım, aldığım zaman ER30 olsa ben ER30 alırdım şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…