Hawk Future alınır mı?

Bütçe
12000
Bende sipariş verdim bakalım, en çok şikayet edilen konu sert olması fakat benim için sert olması daha rahat oluyor. Bakalım iyi mi?

Sert olması benim içinde daha iyi daha önce Exvega andromeda 2024 kullanıyordum onun kumaşı çok yumuşaktı ama future hiç rahatsız etmedi beni.

Sert olması benim içinde daha iyi daha önce Exvega andromeda 2024 kullanıyordum onun kumaşı çok yumuşaktı ama future hiç rahatsız etmedi beni.
Andromeda ile arasında kalmıştım fakat sizin bu yorumunuzu görünce içim daha rahat etti , teşekkürler

Andromeda kullanırkan çok fazla boyun ağrıları çektim geriye yaslanmak gerekiyor ben monitöre yakın ve dik oturduğum için çok fazla boyun böglem boşlukta kalıyordu FPS oynları oynuyorsanız çok sıkıntı Andromeda kullanmak Hawk'ta Andromeda çektiğim ağrıların çeyreğini bile çekmedim.

Andromeda kullanırkan çok fazla boyun ağrıları çektim geriye yaslanmak gerekiyor ben monitöre yakın ve dik oturduğum için çok fazla boyun böglem boşlukta kalıyordu FPS oynları oynuyorsanız çok sıkıntı Andromeda kullanmak Hawk'ta Andromeda çektiğim ağrıların çeyreğini bile çekmedim.
Ben 5 sene önce 150 TL’ye aldığım rastgele bi ofis koltuğundan geçeceğim buna, benim için her türlü rahat gelecektir. Aslında en çok aradığım konu her 2 markayı da kullanmış bi kişinin ağzından duymaktı, şansıma siz denk geldiniz.
Herkes her yerde bi şeyler diyor kimisi çok övüyor kimisi çok gömüyor, o yüzden en güveniliri deneyim oluyor.

Exvega aldığınız çok iyi olmuş ben öyle bir hata yapıp çöpe 8-9k para attım :(

Hocam bende bunu almayı düşünüyorum bu güne kadar ne sıkıntılar çektiniz acaba

Hocam bende bunu almayı düşünüyorum bu güne kadar ne sıkıntılar çektiniz acaba.

Hiçbir sıkıntı çekmedim hocam tek sıkıntı çekebileceğiniz konu kumaşı ona da Max 2-3 günde alışırsınız biraz pütürlü tişörtünüzü çıkarsanız derinize ilk temas ettiğinde biraz garip hissedebilirsiniz sonradan zaten alışıyorsunuz şu anda beni hiç rahatsız etmiyor Exvega'nın kumaşı çok yumuşak bir garip bir kumaştı o yüzden öyle hissetmiş olabilirim ve. Ben sırt desteğini hiç kullanmıyorum kafa desteği takılı ama biraz sert çok aman aman sert değil. Koltuk cidden sağlam hocam sağlamlık konusunda hakkını bayağı veriyor tavsiye ederim.

Hiçbir sıkıntı çekmedim hocam tek sıkıntı çekebileceğiniz konu kumaşı ona da Max 2-3 günde alışırsınız biraz pütürlü tişörtünüzü çıkarsanız derinize ilk temas ettiğinde biraz garip hissedebilirsiniz sonradan zaten alışıyorsunuz şu anda beni hiç rahatsız etmiyor Exvega'nın kumaşı çok yumuşak bir garip bir kumaştı o yüzden öyle hissetmiş olabilirim ve. Ben sırt desteğini hiç kullanmıyorum kafa desteği takılı ama biraz sert çok aman aman sert değil. Koltuk cidden sağlam hocam sağlamlık konusunda hakkını bayağı veriyor tavsiye ederim.

Teşekkür ederim ben günlük 8-10 saat kullanacağım onda sorun çeker miyim ve başka önerebileceğiniz alternatif koltuk var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı