Hawk Future koltuk hafif yatık duruyor

hukukçubey

Hectopat
Arkadaşlar Chair Future Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu aldım. 2 gündür kullanıyorum ve yaklaşık 2-3 cm hafif bir sağa yatıklık durumu var, su terazisi ile ölçtüm. Bu normal midir? Yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ürünün Dark modelini kullanıyorum, böyle bir sorunum yok.

Oturma bölümünü ayaklardan söküp yere koyar mısınız?

Eğer zeminde düz duruyorsa ayaklarda hata vardır, durmuyorsa zaten oturma bölümü yanlış imal edilmiştir.

Hata ayaklarda çıktı ise bir de taktığınız tekerleklerin hepsinin yerinde ve aynı düzlemde durduğundan emin olabilir misiniz? Eğer değilse düzeltin ve tekrar deneyin.

En sona kadar geldiyseniz teorik olarak bir sorun olmamalı. Su terazisinin doğruluğunu bilmemiz için zeminin de eğimine bakabilirsiniz.

Aynı ürünün Dark modelini kullanıyorum, böyle bir sorunum yok.

Oturma bölümünü ayaklardan söküp yere koyar mısınız?

Eğer zeminde düz duruyorsa ayaklarda hata vardır, durmuyorsa zaten oturma bölümü yanlış imal edilmiştir.

Hata ayaklarda çıktı ise bir de taktığınız tekerleklerin hepsinin yerinde ve aynı düzlemde durduğundan emin olabilir misiniz? Eğer değilse düzeltin ve tekrar deneyin.

En sona kadar geldiyseniz teorik olarak bir sorun olmamalı. Su terazisinin doğruluğunu bilmemiz için zeminin de eğimine bakabilirsiniz.
Hocam az önce metre ile ölçtüm. Oturma yeri sol tarafın yerden yüksekliği 56, sağ tarafın 54 cm. Arada 2 cm fark var, zaten bu durum kolçaklara bakınca bile bariz belli olmakta. Sağ tarafın üst kısmı ile oturma kısmını biraz daha fazla sıkmıştım. Yarın sol tarafı da aynı şekilde sıkılaştıracağım. Bakalım düzelecek mi? Dediğiniz gibi yarın koltuk kısmını çıkarıp deneyim. Bu arada nasıl çıkartacağım? Sert mi çekeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada nasıl çıkartacağım? Sert mi çekeceğim?
Hayır hayır, yapmayın öyle bir şey.

1733608856072.png

Sağ tarafın üst kısmı ile oturma kısmını biraz daha fazla sıkmıştım. Yarın sol tarafı da aynı şekilde sıkılaştıracağım. Bakalım düzelecek mi?
Eğer sürprizbozandaki yerden bahsediyorsanız, oradan kaynaklandığını sanmıyorum. Siz gene de ne olur ne olmaz orayı bir kontrol edersiniz.
Sırt bölümünün oturduğunuz bölümü etkileyen hiçbir bağlantısı bulunmuyor, tek bağlantısı bıraktığım görselde yer alıyor.

1733608976198.png

Hayır hayır, yapmayın öyle bir şey.

Eğer sürprizbozandaki yerden bahsediyorsanız, oradan kaynaklandığını sanmıyorum. Siz gene de ne olur ne olmaz orayı bir kontrol edersiniz.
Sırt bölümünün oturduğunuz bölümü etkileyen hiçbir bağlantısı bulunmuyor, tek bağlantısı bıraktığım görselde yer alıyor.

Yani bu 4 vidayı söküp kalan oturma yeri + sırt kısmı olan şeyi yere koyup düz mü duruyor diye bakayım diyorsunuz değil mi hocam? Çünkü ayak + amortisör takılı malum onu sökmek çok zor. Sadece oturma kısmını bu 4 vidalı yerden sökmemi söylüyorsunuz yani?

Evet, tam olarak ondan bahsediyorum.
Hocam koltuk düz, ayaklar sorunsuz. Alttaki mekanizmada da bir sorun göremedim. Ancak sol taraf hala sağ taraftan 1.8 cm yukarıda. Zaten arkadan bakıldığında dahi ''Future'' yazısı sağa doğru eğik duruyor. Resmini çekip Whatsapp'tan attım desteğe. Zaten 3 gün oldu alalı, 1 vida eksik çıktı hala onu bekliyorum. Aldığıma bin pişman oldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı