Hayali Sisteminizi Oluşturun !

@Tisy, benim sistem de resmen hayali sisteme döndü :D 2 aya yakın geçti (n) Malum ürünler dışardan geliyor... Ve Caselabs'tan sonradan ilave ettiğim ürünler gecikti. En kötüsü de; Aliexpress denilen uyuz siteden olmazsa olmaz 1-2 ürün siparişi vermiştim, onlar gelmemiş sistemi bitiremedim bir türlü.

Ama yakındır :)

İ6 6600K
GTX 1070
MSI Z170A GAMİNG M5
1 TB HDD
Zalman R1 600W Kasa
16 GB DDR4 RAM

Abi ne sistemi yeni sistem mi alıyorsun?
@Tisy, benim sistem de resmen hayali sisteme döndü :D 2 aya yakın geçti (n) Malum ürünler dışardan geliyor... Ve Caselabs'tan sonradan ilave ettiğim ürünler gecikti. En kötüsü de; Aliexpress denilen uyuz siteden olmazsa olmaz 1-2 ürün siparişi vermiştim, onlar gelmemiş sistemi bitiremedim bir türlü.

Ama yakındır :)

Aşırıya kaçmaya gerek yok bence. Bu sistemi şiddetle arzuluyorum:

B150 GAMING M3

Intel Core İ5 6500

Amd RX 480 ( pahalı olursa MSI R9 380 4G )

Kingston HyperX Fury 8 GB

AOC G2250VWQ6 21.5" 1ms FreeSync Monitör

Hayalimdeki sistem küçük bir canavar.
Bellek stokta yok fiyatı da önemli değil hayali sistem çünkü.
Bellek : Corsair Dominator Platinum Dual 16GB(2X8) DDR4 2400Mhz CL10 (CMD16GX4M2B2400C10) 2 tane kit 4x8 CL 10 2400 mhz.
Monitör : Asus MG279Q 27 4ms Hdmi 2560x1440 (Doom Oyun Keyi Hediyeli)

Olay budur küçücük kasanın içinde downgrade yapmadan bütün oyunları kaldıran bir "konsol" görünümlü canavar. Ses izolesi ile gürültü olmadan keyfinizi çıkarın. İcabında 5+1 sistemi S/PDIF optik girişe bağlayıp cızırtı sorunu olmadan tertemiz ses alarak parti yapmanıza imkan sağlar. CL 10 gecikme değeri ile kararlı oyun deneyimi. Oyundayken işiniz mi çıktı? Sorun değil 950 pro ile reset tuşuna bastığınız anda bios seçeneği çıkacak ve hızlı bir şekilde en az 3000 frekansına alarak işinizi yapmaya hazır olacaksın. İşte kompakt canavar "göründüğü gibi değildir".
(Benden iyi reklamcı olur :D).
Geri kalan klavyedir faredir onlara girmek istemedim. Bunlarla beraber evinize alacağınız 4 K televizyona bağlayarak film de izleyebilirsiniz her şeyi yapan küçük bir canavar.

Abi, ne sistemi, yeni sistem mi alıyorsun?
Millet ana donanım hayali kurar, ben ise soğutma hayali...:D

Yok, kasa ve soğutmayı değiştiriyorum.
Zaten mevcut donanımın gücü kuvveti hala yerinde (y)
Aldığım bir donanımın hakkını verdirmeden de değişmiyorum normalde. Ayrıca imkanlar da o kadar elvermiyor.

2 Tane İntel Xeon E7-8893 V3
2 Tane Nvidia Tesla K80
2 Tane Nvidia GTX 1080
3 Tane Samsung 850 EVO 2 TB SSD
1 Tane Asus Z10PE-D8 Anakart
1 Tane Cooler Master COSMOS II Ultra
8 Tane DDR4 16 GB Ram
Daha aklıma gelirse yazarım:saçma:
(Bu sadece kasa diğerlerini de yazacağım.)
Maşallah daha ne yazacaksınız şunlara vereceğiniz parayla okulun bilgisayarlarını yenilersiniz :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı