Hayat çok boş geliyor

Boş zaten. Hiçbir isteğimizi yerine getiremeden sadece hayatta kalıp günü kurtarmak için 3 günlük dünyada kendimizi parçalayıp duruyoruz.
 
Hayat boş bir defter gibi yaptığımız şeylerle onları dolduruyoruz. Bazen hayatımda çok hareketli geçer bazen çok sıkıcı geçebilir, oyunlarda da böyle bazen. En sonunda öleceğim diye motivasyonunuz düşüyor demişsiniz. Oyunların da belii bir sonu var değil mi? Elbet biteceğini biliyorsunuz, ama o an eğlenmeye bakıyorsunuz. Hayat da aynen öyle. Hayatın tadını çıkarın efenim.
 
Hayat ne zaman boş gelir biliyor musun bir amacın olmadığı zaman amacını kaybettiğin zaman. Amaçsız bir insan tıpkı karanlıkta önünü görmeden koşan biri gibidir. Defalarca takılıp düşer nereye gittiğini bilemez ve bu yüzden hep bir umutsuzluk içindedir. Bu yüzden bence kendine önce bir amaç bulmalısın. Diğer yandan da evet ölüp gideceğiz ne anlamı var diyebilirsin ama her insan ölürken arkasında bir miras bırakır. Kimisi unutulacak kadar küçük kimisi de yüz yıllar boyunca yaşatılacak kadar büyük. Unutulmayacak bir mirasın inşasını amaçlarsan, işte o zaman karanlık hayatına biraz olsun ışık katabilirsin bence.
 
Hayatın aşırı boş zenginde olsan fakirde olsan sonunda bir yere kadar ölüp gidiceksin. 1-2 seneye hatirlanmayacaksin bile mezarına gidip dua okuyup gidicekler. Sadece normalde kendimi geliştirmeye çalışıyorum. 2 sene sonra dili geliştirip Avrupa'ya gitmek istiyorum, orada çalışmak. Fakat düşününce en sonunda ölucem zaten her şey boşa motivasyonum düşüyor. Kısaca aşırı karmaşık bir hal aldı beynim her şey çıkmaza çıkıyor...
o kadar kafana takma bence
 
Herkes bir gün ölecek. Sen de, ben de , o da. Ama önemli olan bu hayatı nasıl yaşadığımız, neler yaptığımız, bu hayatı nasıl ve nelerle geçirdiğimiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı