Hayat neden böyle?

Şiirle karşı cinsi etkileyebilecek birisi olsaydı bunlar "Beş Hececiler" grubuna mensup adaylardan birisi olurdu. Ama adamlar 35 40 yaşlarını göremeden göçüp gittiler. Sen önüne bak dostum kendini geliştirmeye devam et :D
 
Belki de sorun sizdedir, dil öğrenip spor yapınca kızlar düşmüyor maalesef. İstediğiniz kadar şiir yazın, önemli olan karakter. Olayın 'yaptığınız aktiviteler' değil de karakter meselesi olduğunu anladığınız zaman belki güzel bir aşk içinde olursunuz. Sırf bir kız seni reddetti diye bu kadar karamsar olup hayatı sorgulamaya gerek yok :)
Olay kızın reddetmesi değil ki... Lösemi geçirdim ben vaktinde ve o kaybettiğim kızda cidden her vakit yanımda olan biriydi. Fiziksel aktiviteye göre kızlar düşseydi şuan hepsi elimde olurdu zaten. Sorun özgüvende değil. hastalık sonrası hallettim ben hepsini. Zaten amacım bir ilişki kurmak değil. Gerçekten aşık olduğum insanla birlikte olmak... Yoksa Almanca bildiğimden ya da yaptığım sporlardan dolayı kızlar bana hayran oluyorsa hiç olmasınlar daha iyi.
Bu yıllarda kızlar şiir, edebiyat vb. aktivitelere düşmüyor. Bana kalırsa her şey şans işi.
Şey zaten amacım bir kızı düşürmek değil. Cidden aşık olduğumu hissettiğim biri ile mutlu olabilmek. Öyle her kızla takılacak olsam takılırdım zaten bu dert değil. Fakat aşk girince işin içine her şey değişiyor.
 
Beyler bayanlar, ben 16 yaşında bir Türk genciyim. Bir kız sevdim. Hayatımda sadece iki kişiye aşık oldum. Birincisi ortaokuldaydı, bu ise lisede. Ortaokulda en yakın arkadaşım benim çocukluk aşkıma aşık olunca, bir şey diyemedim ve o kızı unutmaya çalıştım. Her şeyi geçtim ve bıraktım. (Arada olan o kadar olaylar var ki, anlatamam.)
Sonrasında ise kendime söz verdim ve değişeceğim dedim. Gittim Almanca ve İngilizce öğrendim, spor yapmaya başladım. Fakat spora ilk başlarda yabancı diller kadar istikrar gösterememiştim. Şimdi yavaş yavaş devam ediyorum. Gittim lisede aşık olduğum kıza en sonunda Almanca ve İngilizce şiirler olsun, uzun bir şekilde aşk dolu yazılar yazdım. Gene olmadı arkadaş! Sorunun ne olduğunu anlamıyorum. Hayatım boyunca sevdiğim insanın resimlerini ve şiirlerini yazarak büyüdüm. Orgumla ona besteler yazdım. İyice bunaldım ve zaten artık ilişkiye değil üniversite sınavına hazırlanmaya karar verdim fakat bir husus var. Üniversite sonrası aşklar gerçek aşk olmuyor. Yarın bir gün tıp kazanırsam kişiler benimle unvanım için mi evlenecek? Yoksa sırf ben olduğum için mi? Normalde Türkiye'de kalmak istiyordum. İzmir'de yaşamımı sürdürmek veyahut siyasete atılmak fakat artık yaşadıklarımdan sonra karar verdim, yurt dışında tek başıma hayat süreceğim. Sizden istediğim cevap, hayat neden böyle? Lisedeki o kız neden beni kabul etmedi? Arkadaş, istediği başarı mı? Okul turnuvasını da kazandık. İstediği yazarlık mı? Bir kitap da yazıyorum. Peki neden? Sevmek istedim elimden alındı, sevilmek istedim gelen olmadı. Yine kaldık tek başımıza kalemlerimle, müziklerimle, resimlerimle.
Böyle konulara hahahah atmak yasak olmalı. Neye gülüyorsun kardeşim ? Sen sıkıntısız mısın ruhsuz musun ? Adamın belki psikolojik olarak rahatlamaya ihtiyacı var. Sen ananın karnından dans ederek mutlu mutlu mu çıktın da kahkaha atıyorsun ? Bak gene sinirlendim. Bir dişi için hayatını mahvetme git The Witcher 3 oyna hocam :D Bu günleri ararsın. İleride illaha birini bulursun, yada biri seni bulur.
 
Böyle konulara hahahah atmak yasak olmalı. Neye gülüyorsun kardeşim ? Sen sıkıntısız mısın ruhsuz musun ? Adamın belki psikolojik olarak rahatlamaya ihtiyacı var. Sen ananın karnından dans ederek mutlu mutlu mu çıktın da kahkaha atıyorsun ? Bak gene sinirlendim. Bir dişi için hayatını mahvetme git The Witcher 3 oyna hocam :D Bu günleri ararsın. İleride illaha birini bulursun, yada biri seni bulur.
Eyvallah hocam beni anladığın için. Skyrimle hallediyoruz. Sorunum zaten birini bulmak değil hocam. Çıkma teklifi aldım zaten sorun o kişinin benim için çok özel olması. Ortaokulda hele çocukluk aşkımı en yakın dostum için bıraktım. Lise de son kez aşık oldum diyebilirim artık. Cidden sadece istediğim şey ilişki olsaydı, şuan zaten halletmiştim.
 
Eyvallah hocam beni anladığın için. Skyrim'le hallediyoruz. Sorunum zaten birini bulmak değil hocam. Çıkma teklifi aldım zaten sorun o kişinin benim için çok özel olması. Ortaokulda hele çocukluk aşkımı en yakın dostum için bıraktım. Lise de son kez aşık oldum diyebilirim artık. Cidden sadece istediğim şey ilişki olsaydı, şu an zaten halletmiştim.

Boş ver be güzel dostum, şu an daha çok erken de hayatın. Bu senelerini eğlenerek, çılgınca yaşayarak, arkadaşlarınla değişik risklere girerek geçir. İleride çocuklarına anlatacak mutlu bir otobiyografin olsun. Evlatlarına gidip " Ben çok aşikar bir insandım deyip üzülme, tam tersi onlara ben çok çılgın biriydim, bir ağaçtan öbür ağaca atlar dururum." Çocukların da desin ki vay be babama bak. İleride illaki bir hatun seni bulur, yada sen onu bulursun. Şunu da unutma " Zorla güzellik olmaz". Bırak hayatı aksın yokuştan aşağıya illaha çarpar durursun bir ağaca.
 
Vallahi hiç kız arkadaşım olmadı açıkçası söyleyeyim de. Ama lise zamanında sevgili olmak falan boş iş geliyor. Benim yaşıtımsın benim önerim bu yaşlarda geleceğine yatırım yapmak daha iyi. Birisi çıkar illaki sana göre olan. Ondan birine bağlı olmamak daha iyi.
 

Geri
Yukarı