Hayata tutunacak bir dalı kalmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

wontagadra

Kilopat
Arkadaşlar lise son öğrencisiyim. Liseyi bazı sebeplerden dolayı bitiremeyeceğim. Bunlar hani ergen kafasıyla alınmış kararlar değil elimde olmadan gelişen geçerli sebepler. Mart ayının sonlarında okulu bırakmam gerekiyor. Hayatım boyunca bana değer veren insan hiç olmadı. Anne baba sevgisi ilgisi görmedim. (Para dışında)
Beni seven bana sarılan düştüğümde kaldıran olmadı pek. Hayatımda beni ayakta tutan tek inancım hayallerim oldu. Artık onları da gerçekleştiremeyeceğim. Yaşama sebebim kalmadı artık. İntihar etmek ayrı bir saçmalık benim için fakat artık ne için yaşayacağımı bilemiyorum. Ne yapacağımı da bilemiyorum. Lütfen kırmadan dökmeden tavsiyelerinizi söyleyin çok ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah'a yönel, işlerinin yola gireceğine inanıyoruz.
Ve Rab'bimizden asla ümidini kesme.
Bakara Sûresi 186. Âyet: '' Şayet kullarım, sana benden sordularsa, gerçekten ben çok yakınımdır. Bana dua edince, duacının duasını kabul ederim. O halde onlar da benim davetime koşsunlar ve bana hakkıyla iman etsinler ki, doğru yola gidebilsinler. ''

Bunu aklından çıkarma kardeşim.
Vesselam.

Gerçeklere yönel, durumunu kabullen ama pes etme. Ne zaman ne olacağını kimse bilmiyor. Kendini yetenekli bulduğun bir alanda geliştirmeye bak derim ben. Futbol, basketbol, müzik vs. Geç oldu diyerek başlamamazlık yapma. Yapacak bir şeyin kalmadıysa sen yarat. Daha çok genciz, geçmişi unutup geleceğe bakalım. Ne fırsatlar çıkacak karşımıza daha...

Benim de son senem sıkıntılı geçiyor ama yaşıyoruz işte. Ne arkadaş, ne sevgili ne de tam anlamıyla bir ailem var. Hayatım telefon maalesef. Gerçekler acıtıyor.

Bir hobi edinin veya düşüncelerinize uyan bir arkadaş edinin.

En azından liseyi bitir. Hem son sınıfmışsın hem de şunun şurasında ne kalmış? Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin. O yüzden bitir sonra gel konu aç ona göre yardımcı olalım. Çünkü lise diploması en azından kapılardan birini açar. Diğer türlü ilkokul mezunu olarak kalıp ne yapacaksın? Sana yardımcı olabileceğimiz bir kapı kapalı olarak kalır.

En azından liseyi bitir. Hem son sınıfmışsın hem de şunun şurasında ne kalmış? Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin. O yüzden bitir sonra gel konu aç ona göre yardımcı olalım. Çünkü lise diploması en azından kapılardan birini açar. Diğer türlü ilkokul mezunu olarak kalıp ne yapacaksın? Sana yardımcı olabileceğimiz bir kapı kapalı olarak kalır.
Anlamıyorsun liseyi bitirmek elimde değil ve ben verebileceğim bir karar değil.Çok yanlış bir şekilde yorumluyorsun bence neyse.

Anlamıyorsun liseyi bitirmek elimde değil ve ben verebileceğim bir karar değil.Çok yanlış bir şekilde yorumluyorsun bence neyse.

Yazmayı unuttuğum bir şey oldu. En azından açıktan olarak bitir diyecektim. Geçiş yapılabiliyor olması lazım. Açıktan hemen bitirir diplomanı alırsın. Okulla alakalı sıkıntılar vardır diye düşünerek bunu tavsiye etmek istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı