Hayatı zehir eden takıntılar

• Konuyu başlatan vNeo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.743

vNeo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, herhangi bir şey yaptıktan sonra aklıma sürekli yaptığım o şeyle ilgili felaket senaryoları geliyor. Asla ama asla yapmayacağım bir şeyi yapmışım gibi hissedip kafama takıyorum. Bir süre sonra ise hatırladığım şeyler bulanıklaşıyor ve aklıma gelen felaket senaryoları gerçeği hatırlamamı zorlaştırıyor. Asla yapmayacağım bir şeyi yapmış olma ihtimalim sürekli içimi kemiriyor. Durmadan kendime acaba?, ya öyle olduysa? ya cidden böyle bir şey yaptıysam? gibi sorular sormaya başlıyorum. Bu tarz konularda bir uzmana danışılması gerektiğinin farkındayım fakat sizden de tavsiye almak, görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. Daha önce benzer bir durum yaşayanlar oldu mu?

Ben de aynı şekilde bir olaydan sonra bütün ihtimalleri düşünüp o gün boyunca ruh gibi geziniyorum.
İyi bir olay kötü bir olay farketmiyor nedense onun üstünde bütün ihtimalleri düşünüyorum.

Hocam bir olaydaki ihtimallerden hangisini seçerseniz seçin zaten diğerleriyle ilgili fikir yürüteceksiniz. Örneğin arkadaşlarınızla bir yemeğe gideceksiniz. İptal etseniz ''Gitsem ne olurdu?'' diyeceksiniz, gitseniz ''Evde yatsam neler yapardım şimdi?''diye kendinizi yiyeceksiniz. O yüzden seçtiğiniz seçeneği diğerlerinden üstün tutun yani gittiyseniz ''İyi ki gitmişim''deyin. Öbür türlü delirirsiniz.

Arkadaş sunu demeye çalışmış bendede var mesala lunaparkta bir dönme dolaba bindiniz aklınıza ölüm seneryoları gelir ve ona binmezsiniz örnek olarak verdim ben böyle anladım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı