Teknofatik
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar, hayatımda bir bıkkınlık, sıkılmışlık, zevk alamamazlık, özgüvensizlik, hepsi bende var. Bazen neden 80'lerin Amerika'sında, Kanada'sında, Chicago'da doğmadım diyorum kendime. Keşke o ülkelerde yaşasaydım. Mesela 80'lerin Amerikan filmlerine çok özeniyorum. Oradaki bir liseli çocuk mutlu, dostları var, çok iyi anlaşıyorlar, özgüveni yerinde, zayıf-spor yapıyor, arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor dertleşiyor eğlenceli sohbet ediyor, özgüveni yerinde, kızlarla sıkıntısı yok istediği gibi rahat konuşabiliyor sohbet edip sevgili olabiliyor, 2 katlı müstakil bir evde yaşıyorlar, ailesiyle iyi anlaşıp vakit geçiriyor yani her anlamda çok iyi. Arkadaşlar ben hayattan zevk alamıyorum, sınıfımdakilerle anlaşamıyorum, kafa dengi arkadaşım yok, kızlarla konuşamıyorum özgüvenim yeterli gelmiyor, ailemle çok bir sıkıntım yok, aslında ben Kanada'da doğdum ama annem yüzümden Türkiye'ye geldik. Bazen diyorum acaba buraya hiç gelmeseydim ne olurdu. Hayatım Kanada'da nasıl şekillenirdi diye.
Benim ne anlaşabildiğim arkadaşım var, ne kızlarla sohbet edebiliyorum ne de zevk alabiliyorum. Mesleğimi bile seçemedim. O yüzden 80'lerin Amerikan filmlerindeki çocuklara çok özeniyorum.
Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum.
Benim ne anlaşabildiğim arkadaşım var, ne kızlarla sohbet edebiliyorum ne de zevk alabiliyorum. Mesleğimi bile seçemedim. O yüzden 80'lerin Amerikan filmlerindeki çocuklara çok özeniyorum.
Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum.