Hayatımı nasıl şekillendirebilirim?

Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
6.960
Makaleler
45
Çözümler
9
Yıllardır yanıp tutuştuğum PC mühendisliğini artık sevmiyorum. İşte çalışmak istiyorum. Fakat ilaç kullanıyorum ve derse kafam basmıyor. Çalıştığım yer genellikle market sektörü. Ve bu market sektörünü yapamadım.

İlaçlar kafamı dağıtıyor. Dikkat dağınıklığım var. Kafamda onca şey düşünüyorum. Ne düşündüğümü ben bile unutuyorum. Hani insan durduk yere boş boş bakar ya; aynı o şekilde boş boş yere bakıyorum. Belli bir süre sonra kendime geliyorum fakat bu olay arada sırada oluyor.

Benim anlayabildiğim şeklim; ciddi bir üslupla yazılmış yazı/makale gibi şeyleri rahatça okuyorum. Kitap okuduğum için uzun yazıları okumakta zorluk çekmiyorum. Ama fiziki olarak anlatılan derslerden bir şey anlamıyorum.


Bir kuzenim(yaşı 35 civarı) oto elektrik ustası. Kendi işini kurdu. Ayrıca zengin. 1,5 milyon TL'lik evi var. Araç olarak ise; 2 tane arabası var. Birisi Mercedes E200 otomatik vites. Diğeri ise Symbol.

Acaba buraya başlasam nasıl olur?

Dediğim gibi hayata atılmak istiyorum. PC konusunda ise; yazılım, teknoloji ile ilgili haberler, oyunlar vb. gibi bilgisayarla yapılan hiçbir şeyi sevmemeye başladım. Şehir dışı yerlerde diploma istemeden işe alım yapıyorlar. Alet edevat kullanmayı biliyorum.

Yorumu size bırakıyorum...
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı