Hayır, olur. Ben sana Türkiye'nin başkentini sorup şık vermezsem Antalya mı dersin?Açık uçlu soruların cevabı olmaz?
Hayır, olur. Ben sana Türkiye'nin başkentini sorup şık vermezsem Antalya mı dersin?Açık uçlu soruların cevabı olmaz?
Sınavda değil miyiz? (İslam'a göre)
Tanrı'nın iyi biri olmamızı istediğini nereden biliyorsun? Belki amaç kötü olmak.Boş ver İslam'ı daha büyük ölçekte düşün. Mutlak bir Tanrı emin ol sadece iyi bir insan olmanı ve hayattan zevk almanı isterdi. Ki Tanrı böyle bir şey de istemez semavi dinlerde Tanrı kavramını o kadar küçültüyorlar ki alemleri yaratacak eleman şeytanla it dalaşına giriyor. Tanrı varsa amaç iyi biri olmak. Yoksa da aynı amacı sen kendine veriyorsun.
Tanrı'nın iyi biri olmamızı istediğini nereden biliyorsun? Belki amaç kötü olmak.
Ben simülasyonda olduğumuzu düşünüyorum, düşünmesi bile korkutuyor ama mantıklı düşününce doğru bence, tüm bunlar hep sanki oyunun içindeymiş gibi, her sabah uyandığımızda belki farklı bir ruha geçiyoruz da olabilir.Hayatın amacı ne, neden yaşıyoruz?
Bence ölünce aynı görünüşle, dünyanın farklı bir yerinde, bebek olarak yeniden doğuyoruz.Ben simülasyonda olduğumuzu düşünüyorum, düşünmesi bile korkutuyor ama mantıklı düşününce doğru bence, tüm bunlar hep sanki oyunun içindeymiş gibi, her sabah uyandığımızda belki farklı bir ruha geçiyoruz da olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.