Hayatın anlamını buldunuz mu?

Hayatın anlamını buldum tabii ki. Ahlaklı, dürüst ve erdemli olmak. Eğilip, bükülmemek; doğru bildiğinden şaşmamak, sevdiklerini kırmamak ve pişman olmamak. :)

Pişman olmamak mı mümkün mü ya ben 10 dk da bir pişman oluyorum.
Hayatın anlamı derken tam olarak ne kast ediyorsun?

Bu dünyaya neden ve ne amaç için geldiğini.

Hayatın anlamını/anlamsızlığını bulabilmek veya çözebilmek için uç noktada bir şeylere tanık olmak, büyük bir trajedi yaşamak gibi olaylar gerekiyor. Çünkü bu tarz sarsıntılar insanların karakterine doğrudan etki ediyor ve tüm mentalitesini değiştiriyor. Böylece artık asla eskisi gibi normal düşünemez hale geliniyor ve yaşama yüklenilen anlam kökünden değişiyor.

Hayatın anlamı yaşayıp ölmek.

Neyi anlamalıyım.
En küçük kuarktan gök adalara her şeyi okumalısın. Nereden geldim nereye gidiyorum neden hayattayım neden öleceğim ölüm nedir sorgula. Mutlaka okuman gereken 1 tane kitap var. Her şeyin açıklandığı bir kitap... Geri kalan kitaplar olmasa da sırf o kitap yeter. Kuzey kutbunda da olsan Çölün ortasında dağın başında da olsan o kitap sana yeter.

Gözlerini ve kulaklarını kapatıp böyle doğduğunu düşün. Belki biraz daha anlamana yardımcı olur bu etkinlik.

En küçük kuarktan gök adalara her şeyi okumalısın. Nereden geldim nereye gidiyorum neden hayattayım neden öleceğim ölüm nedir sorgula. Mutlaka okuman gereken 1 tane kitap var. Her şeyin açıklandığı bir kitap... Geri kalan kitaplar olmasa da sırf o kitap yeter. Kuzey kutbunda da olsan Çölün ortasında dağın başında da olsan o kitap sana yeter.

Gözlerini ve kulaklarını kapatıp böyle doğduğunu düşün. Belki biraz daha anlamana yardımcı olur bu etkinlik.
Oha, çok iyiymiş.

Kitabın adı ne, sorması ayıp. Ekstrem İklimlerde Hayatta Kal kitabı mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı