- Makaleler
- 1
Bunu ciddi ciddi rüyamda görmüştüm. Kapıda babamı görünce yataktan bir fırlayışım var havada uyandım bildiğinMalum iş üstündeyken kapının açılması.
Bunu ciddi ciddi rüyamda görmüştüm. Kapıda babamı görünce yataktan bir fırlayışım var havada uyandım bildiğinMalum iş üstündeyken kapının açılması.
YapmaaNiyetimiz rahatsızlık vermek değil, çalıp çırpmak değil, döküp kırmak değil...
Haklısınız, yazdığım gibi; hayır diyen insanları üstelemeyi sevmem. Saygı duyarım görüşlerine.Yapmaa
@Silinen üye Şimdi ben cin diyorum, oradan başkası çıkar başka alemdeki bir canlı veya farklı bir yaşam biçimi diyebilir inanmayabilir. Zaten direk görmedim arada cam vardı, yine de sıkıntılı bir durum.
Hocam hamam böceği uçabiliyor mu ya?Bir yaz günü evde tektim hava çok sıcak olduğu için her yerin kapısını ve camlarını açmıştım odamdan mutfağa su almak için gitmiştim ışığı açtığım zaman tam karışımda parmağım kadar kara fatma böceği üstüne vileda sopası fırlattım sonra uçtu bir de uçarkenki haşıltılı vız vız sesi bir baktım beni hedef almış üstüme doğru uçmaya başladığı anda evden öyle bir hızla kaçtımki soluğu komşunun kapı zilinde aldım babam gelene kadar komşu da oturdum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.