Hayatınızda en çok korktuğunuz an?

Sivrisineğin başrol oynadığı sıradan bir yaz gecesi.
İki kuzenimden biri sivrisineklerden kurtulmak için başka bir odaya uyumaya gidiyor. Diğeri de bir süre sonra sivrisineklerden bıkıp onun gittiği odaya gidiyor ancak sivrisinekler rahatsız etmesin diye kafasından aşağıya beyaz bir örtü geçirmiş ve bir anda odaya dalmış. Daha önce odaya giden kuzenim, diğerinin o şekilde odaya dalmasından kısa bir süre önce metafiziksel varlıkları düşünüyormuş 😂 Nasıl korktuğunu bilemiyorum artık.

7-8 yaşında tatile Antalya'ya gitmiştik. Su kaydıraklarını çok sevidğim için saat 14.00 gibi gitmiştim zaten 13.30 gibi açılıyordu. Ben kaptırmışım kendimi alman arkadaşlarla oynuyoruz falan :) sonra saat 18.00 gibi kapanıyor kaydıraklar. Biz de saat 18.30 gibi otel odasına geri dönüyorduk. Saat18.00 oldu biz kaydıraklar kapandıktan sonra bile kaydırakların üstüne çıkıp kendimiz su atmaya çalışıp gene kayardık :D saat 19.00 falan benim kayboduğumu sanmış annem ve otele anons geçmiş sanırım beni arıyorlar her tarafta denize falan girip boğulduğumu sanmışlar ben su kaydıraklarda eğleniyorum. Sonra 19.15 gibi ben yalnız kaldım ve bende ailemi arıyorum. Saatin geçtiğini de biliyorum ayrıca içimde büyük korku var. Babam çok sinirli adam tam çıkacağım su kaydıraklarından babam da gördü beni o sırada hiçbir şey demiyor ama aşırrı şinirli yüzü falan kıpkırmızı otel odasına gittik 2. günümüz falan babam sadece şunu söyledi: Eve dönüyoruz. Ben bir üzülüyorum banyoda falan bir yandan annem de ikna etmeye çalışıyor saçmalama falan. Bu da böyle bir anımdı ve bu olaydan sonra çok uzun süre ailemin yanından uzaklaşmam yasaklaştı.

Niyetimiz rahatsızlık vermek değil, çalıp çırpmak değil, döküp kırmak değil...
Yapmaa 😁

@Silinen üye Şimdi ben cin diyorum, oradan başkası çıkar başka alemdeki bir canlı veya farklı bir yaşam biçimi diyebilir inanmayabilir. Zaten direkt görmedim arada cam vardı, yine de sıkıntılı bir durum.

Yapmaa 😁

@Silinen üye Şimdi ben cin diyorum, oradan başkası çıkar başka alemdeki bir canlı veya farklı bir yaşam biçimi diyebilir inanmayabilir. Zaten direk görmedim arada cam vardı, yine de sıkıntılı bir durum.
Haklısınız, yazdığım gibi; hayır diyen insanları üstelemeyi sevmem. Saygı duyarım görüşlerine.

Bad boy olduğum zamanlar polis amcalardan kaçarken. Oysa ki büyük bir suçum yoktu, bak hatırladım da bayağı kovalamışlardı... :D

Bir kere de boğulma tehlikesi atlatmıştım, alışmış kudurmuştan betermiş demişler, hala akıllanmadım. :D

Son düzenleme:
Ailemden herhangi biri sessiz sessiz otururken birden yüksek sesle konuşmaya başlayınca yerimde zıplıyorum. Birde şu olay var anlatması zor ama anlarsınız umarım. Evden birini mutfağa girerken görüyorum ve mutfakta olduğunu sanıyorum. O kişi oturma odasının kapısından belirince kalbim bir garip oluyor o derece korkuyorum.

Bir yaz günü evde tektim. Hava çok sıcak olduğu için her yerin kapısını ve camlarını açmıştım. Odamdan mutfağa su almak için gitmiştim. Işığı açtığım zaman, tam karışımda parmağım kadar kara fatma böceği üstüne vileda sopası fırlattım sonra uçtu. Bir de uçarkenki haşıltılı vız vız sesi bir baktım, beni hedef almış. Üstüme doğru uçmaya başladığı anda evden öyle bir hızla kaçtımki soluğu komşunun kapı zilinde aldım. Babam gelene kadar komşu da oturdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yaz günü evde tektim hava çok sıcak olduğu için her yerin kapısını ve camlarını açmıştım odamdan mutfağa su almak için gitmiştim ışığı açtığım zaman tam karışımda parmağım kadar kara fatma böceği üstüne vileda sopası fırlattım sonra uçtu bir de uçarkenki haşıltılı vız vız sesi bir baktım beni hedef almış üstüme doğru uçmaya başladığı anda evden öyle bir hızla kaçtımki soluğu komşunun kapı zilinde aldım babam gelene kadar komşu da oturdum.
Hocam hamam böceği uçabiliyor mu ya? 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı