Hayatınızda yaşadığınız en adrenalinli 2 şey

İki tane daha var adrenalinim:
Sünnet düğünümde kuzenlerim ve arkadaşlarım vs. (20 kişi) ellerinde pat pat tabanca ile gelin odasına kaçırmışlardı. Sonra oraya paylaço girmişti herkes birden ateşlemişti. Paylaço küçük çaplı kalp krizi geçirmişti.
(10 TL'ye verdiler)

2.
Bir çok kez asansörde kaldım ve en çok korktuğum şeylerden birisi. @Webcam kullanan insan

Geçmişte en çok adrenalin yaşadığım deneyimler yazlıktayken babamın teknesini kaçırmak ve dizlerimi sakatlamadan önce paraşütlü atlayış yapmak oldu. Tekneyi kaçırmanın adrenalinli kısmı kaçırma değil, sonrasındaki dayak kısmıydı. :D Nereden o sopayı/keseri/küreği yersem bir yerim kırılmaz diye adrenalin salgılıyordum...

Son dönemlerde yaptığım en adrenalinli şey 2 gün de olsa kafamı dinlemek için kız arkadaşıma yalan söyleyip işim olmadığı halde İzmir'e dönmek oldu. :D Çok monoton ve son 2 aydır (deprem sonrasında) 4 kadının (annem, kız arkadaşım, onun annesi ve kuzeni) arasındaki şamar oğlanı modunda geçen bir hayatım var. :D

8 Yaşımdaydım. Terk edilmiş bir binanın bahçesinden geziniyordum, etrafıma baknıyordum. Arkamdan garip bir ses geldi "HA!-" diye. Sonra betonun üstündeki kumun sanki birinin ayak adımlarıyla sürtüşmesi gibi bir ses çıktı. Tabii arkama hiç bakmadan hemen koştum. Arkamdan bir adam kovalıyordu. 10 metre koşunca peşimi bırakmıştı. Adam orada yaşıyordu. Eğer arkama bakmakla zaman kaybetseydim adam beni yakalardı. Nasıl bir refleksle hiç arkama bakmadan koşmak aklıma geldi anlamadım, hâlâ da şaşıyorum. Ne maceraydı ama. Daha sonra terk edilmiş yerlere gitmedim.

Bir gün, evin karşısındaki bayırdan çıkıyorum. Bayırın yarısına geldim. Tam o anda önümden 6-7 tane köpek geçti gitti. Önümden dedim ama sonra köpekler yanıma gelince orada fena tırstım. Bunlar sokak köpeği yani. Ama nasılsa yanımdan havlayarak gittiler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı