For East Troop
Hectopat
Bir de kur'an kursunda teneffüste bir çocukla dövüşmüştük, çocuk yüzüme iyi vurmuştu. 
Değdi mi peki hocam o kadar havaKüçükken kızlar var diye önümdeki havlayan köpeğin yanından geçmiştim. Aslında çok korkuyordum ama korkmamış gibi yapıyordum. Tam yanından geçerken köpek bi hamle yaptı bacağımı ısırdı. Sonra o bacakla neredeyse 600 700 m koşmuştum. Tabi ki yaşadığım en adrenalinli şey bu değildir ama birden aklıma geldi.
Sanırım bacağımın 4 gün ağrıması dışında değdi. Ben kaçarken hava attığım kızlardan biri gülerek izlemiş. Ertesi gün utançla kızın yanında geçerken gelip benle konuştu o olay hakkında sonra sevgili olduk.Değdi mi peki hocam o kadar hava?
Deneyeceğim bu taktiği hocam teşekkürler adamsınız.Sanırım bacağımın 4 gün ağrıması dışında değdi. Ben kaçarken hava attığım kızlardan bili gülerek izlemiş. Ertesi gün utançla kızın yanında geçerken gelip benle konuştu o olay hakkında sonra sevgili olduk.
Baya baya değmiş o zamanSanırım bacağımın 4 gün ağrıması dışında değdi. Ben kaçarken hava attığım kızlardan bili gülerek izlemiş. Ertesi gün utançla kızın yanında geçerken gelip benle konuştu o olay hakkında sonra sevgili olduk.
Hocam ben o tarz bir alette kemerim varken korkudan ölüyordum sizinki inanılmaz korkunç olmalıLunaparkta Ranger'a bindiğimde emniyet kemerim açılmıştı. Bilmeyenler için Ranger:
Gördüğünüz kabinlerin her birinde 10 kişi falan oturuyor. Ve o kabinler birbirine paralel olarak 360 derece dönüyor. Benim emniyet kemerim açılmıştı tutunmak için kafamı yukarı dayamıştım. Ani irtifa kaybından da omurgam zedelenmişti![]()
Aman hocam bacağınızı kaptırmayın köpeğe. Benim gibi şanslı değilseniz sıkıntı olur sizin içinDeneyeceğim bu taktiği hocam teşekkürler adamsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.