Hayatınızda yaşadığınız en adrenalinli 2 şey

Bisiklet sürmeyi öğrenirken kuzenim "ayakta sürmeyi dene" dedi. Okul bahçesinde sürüyordum ve zeminden biraz daha yüksek olan bir kaldırım taşına çarptım (dengemi kaybettim ve dönüş yapamadım) uçmam ile bu kaldırımın arkasındaki demir çubukların arasına kafa üstü girmem bir oldu. Eğer ki o demir çubuk dizime değilde kafama isabet etseydi bugün burada bu mesajı yazamayacaktım.

2. si ise Half-Life oynamak hayatımda ki en adrenalin verici an.

Küçükken kızlar var diye önümdeki havlayan köpeğin yanından geçmiştim. Aslında çok korkuyordum ama korkmamış gibi yapıyordum. Tam yanından geçerken köpek bi hamle yaptı bacağımı ısırdı. Sonra o bacakla neredeyse 600 700 m koşmuştum. Tabi ki yaşadığım en adrenalinli şey bu değildir ama birden aklıma geldi.
Değdi mi peki hocam o kadar hava :D?

Lunaparkta Ranger'a bindiğimde emniyet kemerim açılmıştı. Bilmeyenler için Ranger:
Gördüğünüz kabinlerin her birinde 10 kişi falan oturuyor. Ve o kabinler birbirine paralel olarak 360 derece dönüyor. Benim emniyet kemerim açılmıştı tutunmak için kafamı yukarı dayamıştım. Ani irtifa kaybından da omurgam zedelenmişti :D

Dosya Ekleri

• ranger.jpg
    ranger.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 70
Değdi mi peki hocam o kadar hava :D?
Sanırım bacağımın 4 gün ağrıması dışında değdi. Ben kaçarken hava attığım kızlardan biri gülerek izlemiş. Ertesi gün utançla kızın yanında geçerken gelip benle konuştu o olay hakkında sonra sevgili olduk.

Sanırım bacağımın 4 gün ağrıması dışında değdi. Ben kaçarken hava attığım kızlardan bili gülerek izlemiş. Ertesi gün utançla kızın yanında geçerken gelip benle konuştu o olay hakkında sonra sevgili olduk.
Deneyeceğim bu taktiği hocam teşekkürler adamsınız.

Lunaparkta Ranger'a bindiğimde emniyet kemerim açılmıştı. Bilmeyenler için Ranger:
Gördüğünüz kabinlerin her birinde 10 kişi falan oturuyor. Ve o kabinler birbirine paralel olarak 360 derece dönüyor. Benim emniyet kemerim açılmıştı tutunmak için kafamı yukarı dayamıştım. Ani irtifa kaybından da omurgam zedelenmişti :D
Hocam ben o tarz bir alette kemerim varken korkudan ölüyordum sizinki inanılmaz korkunç olmalı😃

7 yaşımdaydım, arkadaşım ile bisiklet yarışı yapıyorduk, bizim orada kumlu bir yer vardı orada hızlı gidiyorduk ve ikimizin direksiyonları birbirine girdi, bisikletler çarpıştı o kendini attı, yara almadı ben bisiklet üstünde durmaya çalıştım ve sonuç:
İki diz kapağım yaralı.
İki kolum yaralı.
Başımın solu yaralı.
İki ayağım yaralı.
Bisikletin zinciri hasarlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı