Hayattan memnun musunuz?

Benim de hayatım değişik öncelikle maddi durum iyi olması çok önemli bir şey değil. Benim maddi durumum idare eder ama babamla yaşamak çok zor ilkokulda hep derslerim iyiydi ortaokulda 7. sınıfa kadar iyiydi okul değiştirdim ve derslerim kötüleşmeye başladı. Zaten liseye gidince okulum değişecekti neden 7'den 8 inci sınıfa geçince okulum değişsinki. Neyse tabii babam eski beklentiyi istiyor benden abim liseyi fen lisesini tutturdu ve babamın beklentisi bana da yüksek geliyor. Size maddi durumumuz iyi demiştimya iyi olsa da halk plajına bile gidemiyorum üstelik Antalya'da yaşıyorum. Biz köyde yaşıyoruz kuzenlerim var yan evlerde ama çok az gidebiliyorum neden hiçkimsenin hiçbir şey anlamadığı canlı dersler var. Size bir şey deyim mi babalar veya anneler neden sürekli telefonla oynuyorsun derlerse ona dışarı çıkamıyoruz çıksakta yapacak hiçbir şey yok hiç ailecek etkinlik yapmıyoruz ki bizde telefonu arkadaş edinmişiz bunu deyin ben böyle diyorum. Telefonumda iyi değil zaten 1 GB RAM'ı var o yüzden PC toplamaya çalışıyorum ama belirli bir bütçem var onu aşmamaya çalışıyorum hayat çok zor. Eğer yazıları ve cümleleri mantıksız bir şekilde yazdıysam özür dilerim.
 
Şans, kader, mahkumuyuz. Türkiye de doğanların çoğu böyle olduğunu söylüyor. Bazen düşünüyorum, hayat sıkıcı, iş, ev, okul, işlerin var ve bunları bitirmeye çalışıyorsun başka da hiçbir şey yok. Kendini kocaman evin tepesinden bırakıyorsun *sözde ölme amaçlı ne tesadüftür ki sakat kalıyorsun. Şimdi hayat sıkıcı deyip tavana boynunu asarsan eğer ünlüysen peşinden yas tutulur, ama değilsen sadece akrabaların ve ekran başındaki insanlara değer veren bir kaç kişi yas tutar. İşte bundan bahsediyorum, şehit olanların ölmeden önceki değerlerinden vb. Fakat hiç düşündünüz mü acaba ölsem mezarıma kim gelir, ölsem kimler ağlar... Büyüdünüz, hayatın amacı olan parayı artık lavaboda kullanıyorsunuz, zenginlikten paranızı sayamıyorsunuz. "eee" yani gerçekten ne yapacaksın bu parayı... Neyse sizin de modunuzu daha fazla düşürmeyeyim..
 
23 yaşındayım lakin 83 gibi hissediyorum çoğu zaman. Okulum bitti ve şuan boştayım.Polis-asker olabilmek için mülakatları kovalayarak kendimi umutlandırmaya yaşama isteği uyandırmaya çalışıyorum. Çünkü tutunacak tek dalım kaldı. O da hayallerim.
 
Daha tebin amerikada market,araba,ekonomi fiyatlarını inceledim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum biz 4k ya doğru düzgün kasa toplayamıyoruz adamlar 4k birime full set (monitör sandalye vs.)topluyorlar.(mesela)
 
Daha tebin Amerika'da market, araba, ekonomi fiyatlarını inceledim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum biz 4K ya doğru düzgün kasa toplayamıyoruz adamlar 4K birime Full set (monitör sandalye vs.)Topluyorlar.(Mesela)

Bende bilgisayar toplamaya çalışıyorum ve bütçem cok düşük Allah yardımcımız olsun.
 
Hayat zorlaşıyor gün geçtikçe ama sen bir şeyler için çabalarsan kolay gelir. Kendimden biliyorum, Ortaokul yıllarımda ne Akıllı Telefonum oldu ne bir PC hep milleti izlerdim ekonomik durumumuz o kadar iyi değildi Ailemdende almalarını bekleyemezdim.Tabi liseye geçince işler değişti benim için, Yazların işe girdim, çünkü artık böyle olmuycak bir şeyler yapmam lazım dedim. Haftanın 5 günü günde 50 60 tlye çalışıyordum, 3 ay sonunda o zamanda Pubg Mobile yeni çıkmıştı. Herkes Akıllı Telefonum olmadığı için dalga geçiyordu. En yüksek ayarlarda sabit fps oynatan bir Cihaz aldım sustular. Lise 2 de yine işe girdim. İstediğim Oyunları oynatabilen hemde Ödevler için Pc aldım yine sustular. Pes etmeyin arkadaşlar bu Hayatta.
 

Geri
Yukarı