Sadece telefona bakmak, telefonu bırakınca boş boş oturmak. Ayrıca çok boş bir konuydu aşırı da önemli değil çok umursamayın onu

normalde çok şey bir insanım da şu sıralar en ufak şeye de sinirleniyorum. Neyse.
Telefon şarjda iken bile yerimde duramıyorum. Kitap falan okumam gerekiyor ama yapamıyorum. Hiçbir yöntem işime yaramıyor. Sürekli zekamı kotuleyip duruyorum. Bana bir ara zeka testi yapmışlardı, ortalama çıktığını söyledi psikiyatr geçenlerde fakat ben sorunca (kaç olduğunu) yani, hatırlamıyorum deyip gülümsedi. Neden hatırlamasın hacı? Yani ne bileyim, ya ortalama denecek kadar zekadayım (80IQ falan) ya da ondan gerisiyim. Öyle olduğunu düşünmüyorum fakat gerçekten bu durum çok canımı sıkıyor. Ya tamam, ortalama bir zekam olsun, çirkin bir insan olayım, ortalama gelirli bir ailede doğayim benlik bir sorun yok ama iraden yoksa hiçbir şey yapamıyorsun. Tek istediğim şey irade. Benim burada üç beş taktik sayarım disiplinle ilgili fakat hiçbiri de işe yaramaz ben de. Diğer insanlar Nirvana seviyesine ulaşmış, ben böyle şeyler sayıklıyorum. Bana "git, şimdi zamanı, çalış!" falan da demezseniz sevinirim çünkü en az işe yarayan bu. Hiçbir yöntem süreklilik olarak işe yaramadı. Gerçekten tek istediğim ortalama bir irade idi oda yok. Telefonu biraksam bir kenara yine başlayamam o kitap vb okumaya. Öyle ucube bir insanım ben de ne yapalım? Kısmetmiş.