Hazirlik okumak yerine evde ingilizce öğrenmek mantıklı mı?

Barixs

Centipat
Katılım
27 Nisan 2020
Mesajlar
313
Yer
Arş
Hazırlık yılında okulu dondurabilir miyiz? Eğer dondurabiliyorsak hazırlık yerine Udemy tarzı yerlerden 1 yılda İngilizce öğrenilir mi? Evde olursa günlük 3-4 saat çalışabilirim.
 
İyi bir temeliniz yoksa, konuşarak pratik yapabileceğiniz bolca arkadaşınız yoksa pek önermem. Bu yıl hazırlık okudum ve internetten halledilebilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum şahsen. Özellikle speaking yeteneği için bol pratik şart. Yine essay için falan bireysel feedback almak çok yararlı.
 
Evden bir dili "gerçek anlamda" öğrenmek için odin vergisi bir yeteneğinin olması lazım. Programlama öğrenilir, elektronik öğrenilir dans bile öğrenilir ama dil çok sosyal ve organik bir konu. Okul ya da kurs ortamının yerini dolduramıyor evde öğrenmek. En tehlikeli yanı da yanlış öğrendiğinin yanlış kalması, yanlışlarını söyleyebilecek birinin olmaması. Bir daha dilinden atmak ya da doğrusuna alışmak zor olur.
 
İyi bir temeliniz yoksa, konuşarak pratik yapabileceğiniz bolca arkadaşınız yoksa pek önermem. Bu yıl hazırlık okudum ve İnternet'ten halledilebilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum şahsen. Özellikle speaking yeteneği için bol pratik şart. Yine essay için falan bireysel feedback almak çok yararlı.

Üstüne koyabileceğim güzel bir temelim var. Pratik Online bir şekilde cambly tarzında programlarla yapilabilir diye düşünüyorum.
 
Evde kendin de ogrenirsin, internetten degil ama kitaplardan. Hazirlikta super uber gizli bir formul kullanilmiyor. Kaliteli her kitapta zaten dinleme etkinlikleri vs. var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı