HBO Max artık Türkiye'de kullanıma açıldı!

Anladım hocam peki reklamlı derken Prime'daki gibi sadece en başta bir reklam (atlanabilir bir reklam) çıkıyor o şekilde mi, yoksa YouTube gibi sık sık araya reklam mı atıyor?

Prime'daki gibi sadece bölüm başında var gibi görünüyor.

Prime Video'da da şu problem var. ABD'de 10 binden fazla içerik(Hatta yaklaşık 20 bin galiba) ile en çok içeriği olan platform kendisi fakat Türkiye'de içerik sayısı az. 8TL'den 40TL'ye zamlanınca içerik sayısı arttı ama yine az.
Amazon da çoğunlukla eski klasik olan filmleri ekliyor. Kütüphane güncelliği olarak Amazon gerçekten bayağı geride fakat yine de 40 TL'ye idare edilir.

Bence Prime Video ile Prime aboneliğini ayrıştırsa ve Prime Video aboneliğinin fiyatını arttırarak dolu dolu bir kütüphane sunsa daha iyi. Fakat bizde kiralama, satın alma hizmeti sunmadığı için muhtemelen bu gerçekleşmeyecektir.
Bunu ben de yaşıyorum. Mesela bugün izlediğim There Will Be Blood filmi, Apple veya Google Store'da bile satılmıyor.
Özellikle eski filmlerin çoğu yok. İzlemek için malum yol dışında başka alternatif yok.

Amazon da çoğunlukla eski klasik olan filmleri ekliyor. Kütüphane güncelliği olarak Amazon gerçekten bayağı geride fakat yine de 40 TL'ye idare edilir.

Bence Prime Video ile Prime aboneliğini ayrıştırsa ve Prime Video aboneliğinin fiyatını arttırarak dolu dolu bir kütüphane sunsa daha iyi. Fakat bizde kiralama, satın alma hizmeti sunmadığı için muhtemelen bu gerçekleşmeyecektir.

Özellikle eski filmlerin çoğu yok. İzlemek için malum yol dışında başka alternatif yok.

Ya öyle de Prime Video'nun fiyat performans özelliği kalmaz ki Amazon Prime'ın olayı Prime Video ve kargo hizmeti sunması zaten.

Merhaba, canlı yayınlar devam edecek mi BluTV'de olduğu gibi? Bu konuda herhangi bir bilgilendirme bulunuyor mu?
Sadece Eurosport hakkında bir SSS gördüm. Şahsen Blu'yu canlı yayın kısmı için ara sıra kullandığım bir uygulama olarak görüyordum. Eğer Discovery kanalları da olmayacaksa cihazda boşuna yer kaplamasının anlamı yok.

Merhaba, canlı yayınlar devam edecek mi BluTV'de olduğu gibi? Bu konuda herhangi bir bilgilendirme bulunuyor mu?
Sadece eurosport hakkında bir SSS gördüm. Şahsen Blu'yu canlı yayın kısmı için ara sıra kullandığım bir uygulama olarak görüyordum. Eğer Discovery kanalları da olmayacaksa cihazda boşuna yer kaplamasının anlamı yok.

Şahsen ben de bilmiyorum ama şu anda bir tek eurosport kanalları var. Ayın 15'inde televizyon kanalları geçiş yapacak olabilir herhalde.

Sadece Eurosport hakkında bir SSS gördüm. Şahsen Blu'yu canlı yayın kısmı için ara sıra kullandığım bir uygulama olarak görüyordum. Eğer Discovery kanalları da olmayacaksa cihazda boşuna yer kaplamasının anlamı yok.
Discovery ile HBO, 1-2 yıl önce birleşmişti. Discovery'nin eksik içerikleri de yakında eklenecektir.

Ya öyle de Prime Video'nun fiyat performans özelliği kalmaz ki Amazon Prime'ın olayı Prime Video ve kargo hizmeti sunması zaten.
Öyle fakat söylediğim şey Amazon hizmetlerinden çok Prime Video hizmetinden memnun kalmayı bekleyenler için. Şuan ki fiyatı ile kütüphaneyi daha fazla genişleteceğini ve kaliteyi arttıracağını düşünmüyorum.

Şuan kütüphanesini idare eder derecesinde. Makul fiyata daha iyi hale getirecekse ben hayır demem şahsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı