HBO Max artık Türkiye'de kullanıma açıldı!

Öyle fakat söylediğim şey Amazon hizmetlerinden çok Prime Video hizmetinden memnun kalmayı bekleyenler için. Şuan ki fiyatı ile kütüphaneyi daha fazla genişleteceğini ve kaliteyi arttıracağını düşünmüyorum.

Şuan kütüphanesini idare eder derecesinde. Makul fiyata daha iyi hale getirecekse ben hayır demem şahsen.
İçerik sayısı artmasa bile yurt dışındaki satın alma/kiralama özelliğini özel fiyatlandırmayla birlikte SNL gibi şovları da getirseler yine belli bir hareketlenme olur.

Hepsiburada premium aboneliğim üzerinden Max üyeliği aktif etmeye çalışıyorum fakat
"Sağlayıcı hesabınıza bağlanırken sorun oluştu. Kısa süre bekleyip yeniden deneyin." hatası alıyorum.

İçerik sayısı artmasa bile yurt dışındaki satın alma/kiralama özelliğini özel fiyatlandırmayla birlikte SNL gibi şovları da getirseler yine belli bir hareketlenme olur.
Gelse bile Apple TV ve Google TV'nin altında fiyatlandırma yapacağını düşünmüyorum. Sadece içerik yelpazesi daha geniş olacaktır. Apple TV'nin eski fiyatları gibi ülkemizde hizmet verse çok iyi olur ama sanmam.

VPN kullanmak HBO Max'da işe yarıyor bu arada. VPN'le ABD'ye bağlandığımda Rick and Morty'nin 7 sezonunun hepsi(TR'de sadece 1. sezon var), South Park gibi Adult Swim animasyon dizilerinin hepsine, Samurai Jack gibi eksik CN çizgi dizilerine, tüm Batman dizileri ve filmlerine ulaşabildim. Tabii hiçbirinde Türkçe yok. Sadece İngilizce dublaj ve altyazı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı