HBO Max artık Türkiye'de kullanıma açıldı!

Özel paket ve üst abonelikten kastınız ney hocam? O da mı Hepsiburada bünyesinde bir üyelik? Yoksa bahsettiğiniz şey HBO Max'ın kendi sattığı özel paket mi?

Hepsiburada Premium üyeleri, Max'i reklamlı, 2 kullanıcı ve 1080p görüntü kalitesinde kullanabiliyorken (Ayrıca çevrimdışı indirme de yok.), normal standart üyeler ise reklamsız, 2 kullanıcı, 1080p görüntü kalitesi ve 30 indirmeye kadar çevrimdışı kullanım sunuyor. Özel paket ise, reklamsız deneyimin yanı sıra, 4K görüntü kalitesi, Dolby Atmos/Vision teknolojisi, 4 kullanıcı ve 100 indirmeye kadar çevrimdışı kullanım sunuyor.

Arkadaşlar şimdi ben yıllık Hepsiburada premium üyeliği alacak ama anlaşmaları bitermi diye düşünüyorum. Sonradan anlaşmayı iptal etseler boşuna yıllık üyelik almış oluruz siz ne diyorsunuz?

Arkadaşlar şimdi ben yıllık Hepsiburada premium üyeliği alacak ama anlaşmaları bitermi diye düşünüyorum. Sonradan anlaşmayı iptal etseler boşuna yıllık üyelik almış oluruz siz ne diyorsunuz?

Bir sorun olmazsa eğer yani anlaşma uzun süre devam edecekmis bir yerde okudum yani şu an bir şey diyemeyiz.

CNN Türk, Hürriyet, Petrol Ofisi, Aytemiz, Idefix, DMC, Hepsiburada ve son olarak BluTV. Doğan’ın beş yıl içerisinde satmadığı markası kalmadı. Milyon dolarlık rakamlar ile yarını yokmuş gibi 65 yıllık holdingin adım adım peşkeş çekilmiş olması ilginç bir süreç olmalı.

Günün sonunda Discovery sadece 80 milyon dolara platformunu Türkiye’ye getirmiş oldu. Doğan ailesinin içerisinde 2018’den itibaren başlamış olan bu dram tarihsel açıdan sembolik bir durum. Başkanlık sistemi muhalif holdinge bu kadar ağır patladıysa yandaş holdinglerde kesenin ağzında bekliyor demektir.

CNN Türk, Hürriyet, Petrol Ofisi, Aytemiz, Idefix, DMC, Hepsiburada ve son olarak BluTV. Doğan’ın beş yıl içerisinde satmadığı markası kalmadı. Milyon dolarlık rakamlar ile yarını yokmuş gibi 65 yıllık holdingin adım adım peşkeş çekilmiş olması ilginç bir süreç olmalı.

Günün sonunda Discovery sadece 80 milyon dolara platformunu Türkiye’ye getirmiş oldu. Doğan ailesinin içerisinde 2018’den itibaren başlamış olan bu dram tarihsel açıdan sembolik bir durum. Başkanlık sistemi muhalif holdinge bu kadar ağır patladıysa yandaş holdinglerde kesenin ağzında bekliyor demektir.
Ülkende futbolcu parasına platform sahibi olunuyor olması ağır geliyor ise 58 dergiye 10 milyon dolarcığa sahip olabilirsin. Tüm bu gelişmelerden Dergi yerine Delhi kokusu alındığı söylenebilir. 16 Nisan 2017'de bu millet davul zurna gösterileri ile doğrudan kaderini tayin etti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı