HBO Max artık Türkiye'de kullanıma açıldı!

Arkadaşlar şimdi ben yıllık Hepsi burada premium üyeliği alıcam ama anlaşmaları bitermi diye düşünüyorum Max ile sonradan anlaşmayı iptal etseler boşuna yıllık üyelik almış oluruz siz ne diyorsunuz
Dediğiniz gibi bir paket fakat reklamlı.

Bu paketin ismi reklamlı temel plan ya da Hepsiburada planı olarak geçiyor

Dediğiniz gibi bir paket fakat reklamlı.

Bu paketin ismi reklamlı temel plan ya da Hepsiburada planı olarak geçiyor.
Peki yıllık hepsi burada premium üyelik alsam anlaşmaları bitermi diye düşünüyorum

Arkadaşlar şimdi ben yıllık Hepsiburada premium üyeliği alacağım ama anlaşmaları bitermi diye düşünüyorum Max ile sonradan anlaşmayı iptal etseler boşuna yıllık üyelik almış oluruz siz ne diyorsunuz.

Peki yıllık Hepsiburada premium üyelik alsam anlaşmaları bitermi diye düşünüyorum.

Orasını bilemiyoruz hocam. Vodafone redli olan varsa aramızda 12 aylık HB premium veriyor ben öyle kullanıyorum.

VPN kullanmak HBO Max'da işe yarıyor bu arada. VPN'le ABD'ye bağlandığımda Rick and Morty'nin 7 sezonunun hepsi(TR'de sadece 1. sezon var), south park gibi adult swim animasyon dizilerinin hepsine, samurai jack gibi eksik cn çizgi dizilerine, tüm Batman dizileri ve filmlerine ulaşabildim. Tabii hiçbirinde Türkçe yok. Sadece İngilizce dublaj ve alt yazı var.

Ben de halihazırda abone olduğum ücretli VPN uygulamasıyla Amerika'daki Max'a girebildim.
Sadece seyahatte bulunduğunuzdan içerikler farklı olabilir gibi bir uyarı verdi.

Arkadaşlar şimdi ben yıllık Hepsiburada premium üyeliği alacağım ama anlaşmaları bitermi diye düşünüyorum Max ile sonradan anlaşmayı iptal etseler boşuna yıllık üyelik almış oluruz siz ne diyorsunuz.

Peki yıllık Hepsiburada premium üyelik alsam anlaşmaları bitermi diye düşünüyorum.

Ya anlaşmamız devam edecek diye duyuru yaptılarsa en azından bir sene daha anlaşması kesin vardır.

Yoksa Hepsiburada iş birliği şu tarihte sona erecek izlemeye devam etmek isteyen paralı alabilir diye duyuru yaparlardı Max'a geçerken.

Nasıl alıyoruz HB premium ile mi?

Hepsiburada premium aldıktan sonra Hepsiburada Premium'un avantajlar bölümünden hediye Max üyeliğini seçiyorsun zaten seni yönlendiriyor.

Son düzenleme:
Disney+, HBO Max geldiğine göre sırada hulu var. ABD'de tek paket şeklinde Disney+, hulu ve HBO Max tek pakette, tek fiyatta satılıyor. Bu durumda bunların üçü de bağlantılı yani Türkiye'ye de gelebilir.

Keşke TR gelse hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250419_234743_Chrome~2.jpg
    Screenshot_20250419_234743_Chrome~2.jpg
    117,2 KB · Görüntüleme: 84
VPN kullanmak HBO Max'da işe yarıyor bu arada. VPN'le ABD'ye bağlandığımda Rick and Morty'nin 7 sezonunun hepsi(TR'de sadece 1. sezon var), south park gibi adult swim animasyon dizilerinin hepsine, samurai jack gibi eksik cn çizgi dizilerine, tüm Batman dizileri ve filmlerine ulaşabildim. Tabii hiçbirinde Türkçe yok. Sadece İngilizce dublaj ve alt yazı var.

Hangi VPN hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı