HBO Max artık Türkiye'de kullanıma açıldı!

Apple TV zaten bir ara ülkemize gelecekti ancak Turkcell yüzünden gelmedi. Söylenenlere göre Turkcell'in TV+ adlı bir izleme platformu olduğu için ve adının "TV" olması sebebiyle Apple TV ülkemize gelemedi, yani Turkcell yüzünden gelemiyor.

Şu olay yüzünden biz Apple TV+'a ulaşamıyorsak gerçekten büyük saçmalık. Benim de aklıma bu kadar büyük platformlar Türkiye'ye hizmet verirken neden Apple, TV+ aboneliğini getirmiyor diye düşünüyordum. Nedeni de belli oldu. Gerçekten gülünç bir olay.

• Hediye Max üyeliği Hepsiburada Premium üyeliği devam ettiği sürece geçerlidir. Hepsiburada Premium üyeliği sonlandırıldıktan sonra Max üyeliği otomatik sonlanacaktır. Üyeliği askıda olan kullanıcılar da Max'i kullanamayacaktır.
Böyle bir yazı var Hepsiburada'da.

Sonuçta BluTV'de Warner Bros.'undu. Öyle bir şey yapacaklarını zannetmiyorum.

Bir de ben PC'de hiç reklamla karşılaşmadım. uBlock Origin kullanıyorum. Büyük ihtimalle bu yüzdendir.

Telefonda 1 kere reklamla karşılaştım. YouTube'dan az gibi geldi ama ilerleyen zamanlarda artıracaklardır.
Valla ben LG TV den izledim hiç reklam çıkmadı. Bence daha reklam hizmetini tam devreye sokamadılar yakında görmeye başlarız. Dizinin içerisine gömme değil de ayrı bir reklam ekranı çıkıyor normalde dolayısıyla reklam engelleyici programların pek tespit edip yakalayabileceği tipten olmuyor

Şu The Last of Us başlayacağım artık ya ama oyunu oynamadım daha.
Benim tavsiyem önce 1. oyunu oyna, ardından 1. sezonu izle. Sonrasında 2. oyunu bitirip 2. sezona başlarsın. Zaten o zamana kadar büyük ihtimalle tüm bölümler yayınlanmış olur. Böylece hikâyeyi hem oyunla hem de diziyle en iyi şekilde deneyimlemiş olursun.

Ben de bu şekilde yaptım, gerçekten çok daha keyifli oluyor. Oyun atmosferinde olmak, izlediğin sahneleri daha anlamlı kılıyor ve genel deneyimi güzelleştiriyor.

Valla ben LG TV den izledim hiç reklam çıkmadı. Bence daha reklam hizmetini tam devreye sokamadılar yakında görmeye başlarız. Dizinin içerisine gömme değil de ayrı bir reklam ekranı çıkıyor normalde dolayısıyla reklam engelleyici programların pek tespit edip yakalayabileceği tipten olmuyor
Umarım abartı reklamlar olmaz Twitch gibi.

@Tim, birçok yönden eksik. Kolay kolay düzeleceğini de sanmıyorum.

Telefonda izlerken her bölüm başında 2 reklam çıkıyor 20-30 saniyelik. Ama tarayıcıda reklam engelleyici kullandığım için bir kere bile reklam çıkmadı.

Onun dışında arada bir 144p oluyor ve genel olarak 480p'de izliyorum gibi geliyor.

IOS ve Android fiyat farkı şaka mı? Bunun nasıl bir açıklaması var acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı