HD6850 ve Civizilation 5

Can Mıhcı

Hectopat
Katılım
24 Eylül 2013
Mesajlar
3
Daha bugün civilization 5 için 3570k işlemci aldım. (phenom ii x4 965 be'ın yerine) Elimdeki radeon hd6850 ile idare ederim, daha fazla açılmayım diyordum ki, bir baktım millet GTX770 falan diyor. Zengin misiniz arkadaşım? :) Monitörüm zaten 20 inç, max. 1440x900, 6850 idare etmez mi beni? Anti-aliasing derdinde falan da değilim zaten.
 
Başka forumlarda verilen yanıtlardan etkilenip bize mi sitem ediyorsunuz ? Burada herkesin bütçesine göre gerekli öneriler yapılır.
 
Başka forumlarda verilen yanıtlardan etkilenip bize mi sitem ediyorsunuz ? Burada herkesin bütçesine göre gerekli öneriler yapılır.
Hocam bu yanlış değil ki, burda da çok saçma cevap veren boş insanlar yokmu ? Mesela ; Arkadaş RAM'leri yanlış takmış adamın verdiği cevap "Ters Takmışsındır" Abi bu nedir ya ? Bilgisiz olmak suç değil de bilmediğin konuya bildiğin gibi mesaj atmak.
 
Hay allah. Ben bu mesaji ayri bir thread olarak acmak istememistim, farkinda bile degildim boyle olduğunun. Birkac gun once baska bir thread'e atilmis hizli bir cevap olarak yazmistim sadece. Yanlis butona falan basmis olmaliyim. Ancak bu kadar fevri yanitlar geldigini gorunce gulsem mi kizsam mi bilemedim. Derdiniz nedir anlamadim ki arkadaslar? Eline yetki, unvan verilince sacmalamayi sizlere yakistiramadim acikcasi. Bir tatli bir dille uyarmak var, alcakgonulluluk var, sevimlilik var, bir de insanlari azarlayip asagilamak var. Uslup onemlidir beyler. Hicbirimiz ergen degiliz. Profesyonel davranin lutfen. "bilmeyen susup ogrenir, bilmislik taslayan ceza yer oturur asagi" bunu gormemis olayim. Silikona basili entegre devreler ile ilgili hobi seviyesinde 3-5 sey ezberleyip kendini nobel odullu bilim adami sanan bu baglamda kim oluyor acaba?

- - - Güncellendi - - -

Cirkin bir uslup bu.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı