Gordon Freeman
Kilopat
Bunu çoğu kişi anlamamakta ısrar ediyor. Türkiye'de çok iyi yerlere gelmiş mühendisler(mesela biri de sensin, imrenirim.2.2 ile mühendislik dalı bitirip ben mühendisim diye dolaşanlar yüzünden ülke bu halde zaten. Her yıl binlerce mühendis mezun oluyor sözde. Bu binlerce kişiden sadece sayılı kişi ''mühendis'' olarak çıkıyor. Geri kalan boş. O çıkanlar da iyi yerlere geliyor, gönlünüz rahat olsun.
Liseye mi gidiyorsun?Ama doktorluğa ilgim ve birkaç yeteneğimin olduğunu da biliyordum. Şimdiki hedefim ise doktor olup (branşa daha tam olarak karar vermedim) çalışmadığım zamanlarda programlamayla uğraşmak.
Eyvallah dostum, cansınmesela biri de sensin, imrenirim.)
Sen nereden biliyorsun 2.2'lik mühendis olduklarını. Senin alanında iş imkanı vardır sende iş başı yapmışsındır. Makine, mekatronik, bilgisayar mühendisliği aynı mı? konuşurken çok alakasız ve mantıksız konuşmuşsun. Benim bahsettiğim insanların not ortalamasını seninle karşılaştırabiliriz istersen sıkıntı yok. Onun peşindeysen sıkıntı yok mail adresini ver.Bir de Reno araç, 2+1 ev. Oh deme keyfe. 2.2 ile mühendislik dalı bitirip ben mühendisim diye dolaşanlar yüzünden ülke bu halde zaten. Her yıl binlerce mühendis mezun oluyor sözde. Bu binlerce kişiden sadece sayılı kişi ''mühendis'' olarak çıkıyor. Geri kalan boş. O çıkanlar da iyi yerlere geliyor, gönlünüz rahat olsun.
Şu cümleyi kuran adam beni sorguluyorAtanmak... KPSS'den 85 ortalama almak. Maaşı olan herhangi bir memurluğa razıyım. Türkiye'de hedef bundan ibaret.
Okulu bitirmeden makine, mekatronik alanından savunma sanayisinde işe girip 7-8K maaş alan insanlar tanıyorum. Boş konuşuyorsun, bilmiyorsun. 2.2 ile mezun olanlar da iş yok diye sallıyorlar işte. Piyasada dolu, 10 kişi çevir 5'i bu şekildeMakine, mekatronik, bilgisayar mühendisliği aynı mı?
Sen çok şişmişsin içinde toplamışsın, böyle nefret kusman bunu gösteriyor. KPSS'den 85 alırım bu benim fikrim sana niye bu kadar battı ben anlamadım. Uçak görmek umurumda değil, ben onları araç olarak kullanıyorum.Şu cümleyi kuran adam beni sorguluyor
Sen hele KPSS'den 85 al da, sonra benim katıldığım projeleri, okuduğum okulları, çalıştığım şirketi sorgula. Eminim ki buraların yanından bile geçememişsindir ama klavye başında sallamak bedava nasıl olsa.
Yaptığı projenin p'sini bile yapamazmışımNe yapmışsın anlatsana biraz? Türkiye bazındaki model uçak proje derecelerimle/derecelerimizle bile senin sustururum ama uğraşmaya değmezsin.
Sen KPSS'ye çalış genç, bilmediğin işlere balıklama atlama. Uçak bakımın ne olduğundan, mühendisliğin ne olduğundan haberdar olmadan da çamur atmaya çalışma, hayatında kaç tane yakından uçak gördün, elledin desem, trene bakar gibi bakarsın.
Okulu bitirmeden makine, mekatronik alanından savunma sanayisinde işe girip 7-8K maaş alan insanlar tanıyorum. Boş konuşuyorsun, bilmiyorsun. 2.2 ile mezun olanlar da iş yok diye sallıyorlar işte. Piyasada dolu, 10 kişi çevir 5'i bu şekilde