Hedefleriniz Neler?

Aileden gelen bir varlık varsa bunu saklamak, korumak, akıllı davranmak gerekiyor. Malumunuz Türkiye'de yaşıyoruz; benim önceliğim başımı sokacak iyi bir ev almak, bu amaç uğruna biraz nakit eklenmesi gerekiyorsa bu parayı biriktirmek. Devam eden hayatımda yazılım ve network piyasasında 5-7K alırım her ne kadar sektöre giriş 3-3,5K seviyesinde seyretse de.

Bunun dışında oldum olası insanlarla iyi geçinen, insanlara yardım etmeye çabalayan eğlenceli bir kişilik olmaya çabalamışımdır. Kendim gibi pozitif insanlarla birlikte olmayı hedefliyorum.
Finansal anlamda refah içerisinde olmaya yönelik adımları da kendimden çok ileride beraber yaşamayı planladığım kişi için isterim. Balık burcuyum, fedakarımdır :D Beni denize atsanız yine yaşarım, hedeflerim kendimden çok çevremdeki insanlar için.
Burcumuz aynı çıktı :D
 
Liseyi bitirip 4 yıllık bir üniversite okumak . Sonra iyi bir iş , iyi bir ev , iyi bir PC ve bu olmaz ise olmaz araba 😀 . Bu arada hiç evlenmeyi düşünen yok galiba görmedim evlenme ile ilgili bir cevap 😅
 
Bu zamana kadar yazılım mühendisi olmayı düşünüyordum. Ama doktorluğa ilgim ve birkaç yeteneğimin olduğunu da biliyordum. Şimdiki hedefim ise doktor olup (branşa daha tam olarak karar vermedim) çalışmadığım zamanlarda programlamayla uğraşmak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı