Hedefleriniz Neler?

Bu sana yardımcı olur. :(
Anladığım kadar sosyal sıkıntılarınız var benim size tek bir tavsiyem var. Bu iş kafada biter tavsiyem okulunuz devam ediyorsa sosyalleşmeniz. Mesela yazmışsınız sosyal, kalabalık yerler bana gelmiyor diye bence bunun üstüne gidilirse ancak bu iş çözülür yani aynı bölümdeki arkadaşlarla gezmek,eğlenmek gibi(Adam akıllı adamlarla) Karşı cinsle konuşamıyorum yazmışsınız rahatlık meselesi tamamen ne dünya onların etrafında nede sizin etrafınızda dönüyor rahat olmak en iyisi bu konuda. Dediğim gibi sorunların üstüne gitmek en iyisi ilaç milaç anca uyuşturucu etkisi yapar.

Savcı olmak. Türkiye'de bu şartlarda imkansız.Ege bölgesinde olan bir yerde yaşamak Ankara çok bunaltıcı artık sinirimi bozuyor. Gidip doğanın kokusunu almak ve Şuan olduğum kilodan kurtulup 1.95 ve 2.00 metre arasında boy uzunluğuna sahip olmak
Boy:1.86 baştan söyliyim 1.50 filan değilim. 😂
Kilo:Çok ciddi ama boyum sayesinde çok gözükmüyor.
Bunun dışında Türkiye Masa Tenisi Federasyonuna girmek aslında girebilirim ama İstanbula gidemiyorum ya da Fenerbahçe masa tenisi kulübüne (5 senedir uğraşıyorum.)
@Vavien. Hocam hep böyle mesajlarımda gülüyorsunuz. ☹😂

Son düzenleme:
İnsan ulaşamadığı her şeyin delisi, ulaştığı her şeyin nankörüdür. Hedeflere ulaşmak güzeldir, hedeflere ulaşınca bozulmamak daha güzel bir şeydir.

Herkes gibi çok hedefim var, sadece ulaşmadan paylaşmayı sevmem.

Bölümümünden başarılı bir mühendis olarak mezun olmak ve ardından sivil pilotluğa geçiş yapmak(THY Akademi). Pilot olunca da herhalde ilk işim kendi arabamı almak olur.
Türkiye' de 5-10 sene çalıştıktan sonra da yabancı firmalara geçmek istiyorum.

Son düzenleme:
İTÜ'de bilgisayar mühendisliği okuyup kendi oyun firmamı kurmak. Ubisoft gibi büyük bir şirket kurmak istiyorum. Kendi oyun motorumu yazmak, oyunları kendi motorumda geliştirmek istiyorum.

En büyük hedefim ise dinime yaraşır bir insan olarak Allah'ın koyduğu yasakları çiğnemeyip cennete girmek.

İTÜ'de bilgisayar mühendisliği okuyup kendi oyun firmamı kurmak. Ubisoft gibi büyük bir şirket kurmak istiyorum. Kendi oyun motorumu yazmak, oyunları kendi motorumda geliştirmek istiyorum.

En büyük hedefim ise dinime yaraşır bir insan olarak Allah'ın koyduğu yasakları çiğnemeyip cennete girmek.
En az 3 kişilik bir ekip kurman lazım sonra büyütürsün ofis filan açarsın Technopat'ı satın alırsın kurtuluruz cezalardan :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı